Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Μετά τον Νετανιάχου τι;

Δώδεκα χρόνια άντεξε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου στην εξουσία. Τέσσερις φορές προσήλθαν στις κάλπες οι Ισραηλινοί τα τελευταία δύο χρόνια. Το απρόσμενο συνέβη τελικά το βράδυ της Τετάρτης στην Κνεσέτ, τη Βουλή του Ισραήλ: σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο, οκτώ διαφορετικές και μάλλον ετερόκλιτες πολιτικές δυνάμεις συγκέντρωσαν οριακή πλειοψηφία (61 έδρες επί συνόλου 120) για τον σχηματισμό μίας νέας κυβέρνησης χωρίς τον βετεράνο Νετανιάχου.

Νέος πρωθυπουργός του Ισραήλ: "Υποστηρίζω ανεξάρτητο Κουρδικό Κράτος και αναστολή της σχέσης Τουρκίας-ΝΑΤΟ" "Η Τουρκία ανήκει στον άξονα του κακού μαζί με Ιράν και Κατάρ"


Ποιοι εκθρόνισαν τον Νετανιάχου: Ο σκληρός, ο αντιστράτηγος, η φεμινίστρια και ο μπαλαντέρ


Νετανιάχου, τέλος ! Πλάκωσαν άλλοι, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, μαζί με μπόλικα - ακόμη πιο σκληρά - νεοεποχίτικα λαμόγια (που «το παίζουν»... «χαλαροί», για ξεκάρφωμα)

 

Το Ισραήλ (και η Ελλάδα) στη μετά Νετανιάχου εποχή


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν βλέπω καμία δυναμική από τα μπλοκς. Καμία σχέση με το παρελθόν. Που πάμε ρε παιδιά?

Ixnos είπε...

Όλα χωρίζονται ως εξής. Στην εποχή προ τρωκτικού και στην εποχή μετά τρωκτικού. Μέχρι τότε δεν είχαν εισχωρήσει πολλά επαγγελματικά σαϊτ - καιροσκοπικά εργαλεία από τα οποία παίρνουν τα μπλόκ αμάσητη τροφή - ειδήσεις και υπήρχαν πολλά ψαχτηρια. Μετά όλα έγιναν εύκολα.Όλοι έγιναν μπλόγγκερς ενώ στην ουσία είναι απλοί αναμεταδότες των στημένων από την παραπληροφόρηση άρθρων. Έχουν παραμείνει κάτι λίγοι που το ψάχνουν αλλά το σύστημα των επαγγελματιών μπλοκερς τους έχει κατατάξει στους «γραφικούς» και δεν τους βάζει ούτε το λίνκ τους.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως το εγραψες Ιχνος. Ειναι και τα ειδησεογραφικα βιντεο που εχουν αμεσοτητα και ποιος να κατσει τωρα να διαβαζει. Ο Κοκκαλης ο δημοσιογραφος (?) σε μια μερα εχει 100 χιλιαδες προβολες το καθε του βιντεο.

Ανώνυμος είπε...

Του Άρη Σπίνου
Έτσι γίνεται η εξαγορά δημοσιογράφων! Ο σύζυγος μοιράζει τα διαφημιστικά κονδύλια μεγάλου οργανισμού που πουλήθηκε μπιρ - μπαρά επί Σαμαρά και η κυρία του ως κουμάντο επί της διαφήμισης σε συστημική τράπεζα... με τον διοικητή που "ξεχνιέται" τα βράδια στο Ζάπειο.
Δεν παραβιάζουμε ανοιχτές πόρτες ούτε ανακαλύπτουμε την Αμερική. Το μπούκωμα προς πάσα κατεύθυνση που γράφει η μιλάει πάει σύννεφο. Η μια πηγή προέρχεται από τον οργανισμό που κατέληξε σε ξένους επί Σαμαρά και αγοράστηκε με δάνεια που πήραν από Ελληνικές τράπεζες. Κουμάντο στο μοίρασμα της μπάλας κάνει ο φίλος του φυλακισμένου Μιχαλολιάκου, που παριστάνει και τον γαμπρό στις ταλαίπωρες υπαλλήλους των 600 ευρώ. Από την άλλη μεριά τα περισσότερα χρήματα που καταλήγουν επίσης στα ΜΜΕ προέρχονται από την σύζυγο του προαναφερμένου, που μετράει δεσμίδες ως υπεύθυνη διαφήμισης σε συστημική τράπεζα. Και εσύ λαέ βασανισμένε, που λέει και το άσμα, περίμενε να μάθεις την αλήθεια από τους "ανεξάρτητους δημοσιογράφους".

Ανώνυμος είπε...

Ο "αξιοτιμοs" μαρτυραs υπερασπισηs του Ν....
tsak-giorgis.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρηs Σπινοs ειναι ενα απ'τα "συλλεκτικα κομματια" τηs ακροδεξιαs και μαρτυραs υπερασπισηs του Μιχαλολιακου!Ο Αρηs Σπινοs θεωρειται προσωπικη επιλογη του Νικου Μιχαλολιακου!Πριν το 2009 διοριστηκε Αντιπροεδροs του Γενικου Νοσοκομειου τηs Νικαιαs με υπουργικη αποφαση του Δ.Αβραμοπουλου!Αμεσωs μετα σε θεση υποδιοικητη διοριστηκε ο Μαυρικοs,εκδοτηs δυο εφημεριδων("Ακροπολη"και"24 ωρεs")-Οι Σπινοs και Μαυρικοs εχουν βγαλει και οι δυο την ιδια περιοδο την σχολη δημοσιογραφιαs του Γ.Καρατζαφερη..Αλλωστε ο Σπινοs υπηρξε και στελεχοs του Λαοs!Ο Αρηs Σπινοs εργαζοταν για χρονια διπλα στον Μαυρικο ωs εκδοτηs-διευθυντηs στην Ακροπολη,αλλα τα χαλασαν!!!Οι συναδελφοι του τον εχουν καταγγειλει ωs εναν ρουφιανο με μεγαλεs φιλοδοξιεs.Στο παρελθον εχει τσεπωσει 20.000 για να κανει"εξυπηρετηση"και τα επεστρεψε με μια...ακαλυπτη επιταγη ενω το μακρινο 1996 ειχε συλληφθει για εκβιασμο επιχειρηματια-τοκογλυφου.Ο Σπινοs μαζι με τον Γ.Παπαγιαννη καταδικαστηκαν το 2012 για"διασπορα ψευδων ειδησεων"και γιατι οι ιδιοι τελουσαν σε γνωση αυτων των ψευδων ειδησεων.Στουs καταδικασθεντεs επιδικαστηκε να πληρωσουν το ποσο των 95.400 ευρω(90.000 για δυσφημιση και 5.400 για δικαστικη δαπανη)ενω επιβληθηκε και στο Extra Chanel προστιμο 100.000 ευρω!Τελοs να σημειωθει οτι ο γνωστοs εκβιαστηs Γρηγορηs Μιχαλοπουλοs ο οποιοs καταδικαστηκε το 2004 σε 18 χρονια,υπηρξε επιστηθιοs φιλοs και συνεργατηs του Αρη Σπινου!!!

Ανώνυμος είπε...

Υποψηφιοs συμβουλοs του Νοτιου τομεα τηs περιφερειαs Αττικηs με την"Ελληνικη Αυγη"θα ειναι ο δημοσιογραφοs Αρηs Σπινοs!
edolio5.blogspot.com/2019/_3_31_archive.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρηs Σπινοs στο Πνευματικο Κεντρο του...
Η Πολιτικη συνγκεντρωση του Υπ.Αντιπεριφερειαρχη Πειραιωs με το ΛΑ.Ο.Σ.!
kaythpena2011.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Ωραία .Δηλαδή με λίγα λόγια ο Σπίνος είναι η αιτία όλων των δεινών. Ρε δεν γαμιόμαστε. .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΈΝΑ ΣΧΌΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...