Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Φάτε τα σκατά τους.

Σε 500 κιλά κρέατος την ημέρα, ποσότητα που ισοδυναμεί με 5.000 χάμπουργκερ, θα ανέρχεται η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου καλλιέργειας κυττάρων που σχεδιάζει να λειτουργήσει το πρώτο εξάμηνο 2022 η εταιρεία Future Meat Tecnhologies, με έδρα το Ισραήλ.

500 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΠΟ ΚΥΤΤΑΡΑ ΖΩΩΝ !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρεατόμαζες, κρέας χωρίς ζώο, κρέας εργαστηριακό. Τα έλεγε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος από τις εκπομπές του και μέσα στα βιβλία του κυρίως στα πρωτόκολλα της Λευκής αδελφότητας(ή πρωτόκολλα Νέας Τάξης τόμος_2ος) αλλά τότε για κάποιους άσχετους ήταν super γραφικός. Θα βγει και το ψάρι χωρίς ψάρι(πάλι εργαστηρίου) και κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Ο Δ. Λιακόπουλος το είχε πει δεκαετίες πριν, ημερομηνία έκδοσης 2002 αν θυμάμαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

με τοσα κυταρα ας φιαξουν μια πουτσα να την βαλουν στον κωλο τους

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, ετσι οπως τα εγραψε ο πρωτος σχολιαστης. Καποιοι απο εμας ημασταν ηδη ψιλλιασμενοι απο πριν γιατι ολο και κατι ειχαμε διαβασει απο τους Αγιους Πατερες και προσπαθουσαμε να τους ανοιξουμε τα ματια ακομη και στους δικους μας, αλλα περα εβρεχε, μαλακες μας ελεγαν αποβλακωμενους μας ελεγαν, οτι τα εχουμε χασει μας ελεγαν. Τωρα ας παρουν τα αρχιδια μας και πρωτοι απο ολους οι δικοι μας, μπαμπαδες μαμαδες και κωλοσογα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...