Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Θα μας σπάσει την μύτη η μπόχα της «συγκάλυψης».


Ποιος διέρρευσε το ημερολόγιο της Καρολάιν; 

 Πολύ Φλου τα είπε ο Μπάμπης αφού όλα μόνος τα έκανε , και όλα μόνος  του τα σκέφτηκε . Φαίνεται είχε «εκπαιδευτεί» καλά στην Superior Air

 

Συντονισμένη εκστρατεία σπίλωσης της Καρολάιν & «αθώωσης» του πιλότου από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ - Τι συμβαίνει;


Ημερολόγιο Κάρολάιν: Επιχειρούν να παρουσιάσουν τον δολοφόνο ως θύμα!

 

Ιατροδικαστική έκθεση-σοκ: «Ο πιλότος στραγγάλισε την Καρολάιν στον ύπνο της -


Η αστυνομία ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι ο Μπάμπης δεν λιποθύμησε! - Γιατί τον συνέλαβε 37 μέρες μετά;


Ανατροπή! Κατερινόπουλος για Γλυκά Νέρα: “Η Κάρολαϊν έμαθε κάτι που δεν έπρεπε για τις δουλειές του 32χρονου στην Σούδα; Την παρενοχλούσε τρίτο πρόσωπο; “

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχισμένο ζευγάρι, κούκλα, τρυφερή μητέρα, υπέροχη σύζυγος όσο «την δολοφόνησαν σκληροί Αλβανοί». Μόλις μαθεύτηκε ότι την δολοφόνησε ο Μπάμπης ο Έλληνας, «τον απειλούσε με διαζύγιο, είχε άσχημη συμπεριφορά, δεν ήταν Ελληνίδα». Ρε, δεν πάνε στο διάολο όλοι τους!

Ανώνυμος είπε...

Που τα είδες αυτά ρε κομμουνιστοσυμμοριτη στο indymedia? Όποτε δολοφονει κανας Αλβανός καμιά γριούλα σιδερονωντας την από πάνω μέχρι κάτω βασανιστικά κάνουν όλοι μούγκα και ποτέ δεν βρίσκεται ο θύτης. Ξεσπαθωσατε όλοι οι ανθελληνες, αρούρια.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που οι Αλβανοί, Γεωργιανοί, Αφγανοί, Πακιστανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Ιρακινοί, Βούλγαροι, Μπαγκλαντεσιανοί, Νιγηριανοί, Τυνήσιοι, Ινδοί κτλ. είναι αγγελούδια. Η εγκληματικότητα οφείλεται στους κακούς Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τετοιο μίσος για την καταγωγη του δολοφονου; Το καθικι ειναι καθικι ανεξαρτήτως καταγωγης, ωστοσο οταν κανουν τα ιδια τα αλλοδαπα μπουμπουκια τρεχετε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΔΟΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ . ΤΙ ΗΞΕΡΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?? Η ΕΒΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ !! ΤΟ ΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ . Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΗΘΩΣ .......!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν έπρεπε να συλληφθεί. Δεν χωράει επίσης καμία αμφιβολία ότι πρέπει να συλληφθούν και οι δεκάδες δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι μεταξύ των οποίων, του Καραιβάζ, του Γκιόλια, του Χίου (απόπειρα) και δεκάδων άλλων που ανήκαν στις συμμορίες του υποκόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα βρίσκει αυτή η αστυνομία εκτός τον ΧΑγιτη Παππά. Μάλλον τον κρατούν καβάτζα για δύσκολες στιγμές.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τον αριστερό δολοφονο Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...