Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Πλεύρης: Οι εμβολιασμένοι θα μπορούν προς το παρόν, να μεταδίδουν τον ιό νόμιμα.

Ξενύχτια με μουσική και χορό μόνο για ...εμβολιασμένους.

Την ίδια στιγμή που η Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται δυνάμεις αυτοάμυνας δεν είναι πλέον ελληνικά γιατί έχουν παραβιαστεί οι συνθήκες αποστρατικοποίησής τους, η κυβέρνηση Μητσοτάκη χωρίζει τους Έλληνες πολίτες «στα δύο» αποκλείοντας τους ανεμβολίαστους από όλη την κοινωνία.

H κυβέρνηση αίρει μετά τις σφοδρές αντιδράσεις τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις στις κόκκινες περιοχές εντός των επόμενων 48 ωρών, δεν αίρει την υποχρεωτική μασκοφορία, αλλά απαγορεύει την είσοδο σε οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα των μη εμβολιασμένων!

 Έτσι, στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να κινούνται οι πολίτες στο εξής με κάποιες... ελευθερίες! 

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και αφορούν επιπλέον ελευθερίες στην διασκέδαση δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στους χώρους που βρίσκονται αποκλειστικά εμβολιασμένοι  και όλα αυτά θα επανεξεταστούν σε 15 ημέρες. 

Προφανώς η κυβέρνηση στοχοποιεί μια κατηγορία του πληθυσμού για τους δικούς της πολιτικούς λόγους. Ουσιαστικά βρισκόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου, οι πολίτες το βλέπουν αυτό. Η κοινωνική μηχανική όμως της κυβέρνησης και ο σχεδιασμός της δεν της βγαίνει. Τα αποτελέσματα δεν την δικαιώνουν ούτε από πολιτική άποψη ούτε από υγειονομική. 

Και αυτό αποδεικνύεται  από τους αριθμούς και από τις δημοσκοπήσεις. Και τζάμπα ενθουσιάζονται ενδεχομένως οι εμβολιασμένοι από τις «ελευθερίες» που τους παραχώρησε η κυβέρνηση. Σε δεκαπέντε ημέρες θα επανεξεταστούν τα δεδομένα. Σε δεκαπέντε κρίσιμες μέρες. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Ας μην εκπλαγεί κανείς, εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος αν σε λίγο καιρό ξαναζήσουμε το έργο του περσινού χειμώνα. Και αυτό παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...