Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Τελικά έχει μείνει kανείς ζωντανός ;

Ακόμα ένας νεκρός μάρτυρας μάλλον ο δέκατος γιατί έχουμε χάσει τα νούμερα , έρχεται να προστεθεί στην μακριά σειρά των περίεργων θανάτων μαρτύρων, στην υπόθεση του αμαρτωλού πλοίου NOOR 1 και του φορτίου των 2,1 τόνων  κοκαΐνης. 

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Β. Γεωργιάδη που είχε καταθέσει στη δικογραφία που αφορά Τούρκους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών και τον εφοπλιστή Β. Μαρινάκη. Ο Γεωργιάδης ζούσε  Ντουμπάι και είχε καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας του Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννη Πετρόπουλου για τους αποστολείς, παραλήπτες και χρηματοδότες του φορτίου των 2,1 τόνων ηρωίνης που μετέφερε το ναρκόπλοιο. Ο μάρτυρας στην υπόθεση Βασίλης Γεωργιάδης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που έμενε στο Ντουμπάι. Δίπλα του ήταν ο πιστός του σύντροφος, ο σκύλος του. Τα ίχνη του Β. Γεωργιάδη είχαν χαθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι δικοί του άνθρωποι που τον αναζητούσαν, δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν. Οι συγγενείς  του ενημερώθηκαν από την Πρεσβεία ότι βρέθηκε νεκρός στις 3 Σεπτεμβρίου στο διαμέρισμα του, από τον φύλακα της πολυκατοικίας. Η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.

O ένατος αιφνίδιος όσο και µυστηριώδης θάνατος βασικού µάρτυρα στην υπόθεση του «Noor1», ο οποίος, αν και συνδεόταν στενά µε πρωταγωνιστές της δυσώδους ιστορίας, δεν ερευνήθηκε ποτέ όπως έπρεπε από τις αρχές ήταν ο αµφιλεγόµενος επιχειρηµατίας Κωνσταντίνος Καζινάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ένα µυστήριο τροχαίο στο Οντάριο του Καναδά τον Ιούνιο του2018. Oι  σηµαντικοί µάρτυρες της υπόθεσης που µας «αποχαιρέτησαν»… αιφνιδίως ήταν εννέα .

 

Μάλλον ανεμβολίαστος ο 10ος νεκρός μάρτυρας για το Noor1... 2,1 τόνοι ηρωίνης & δεν έκανε μπόλι;

 

Ναι, αλλά για το Noor One δεν λέτε -

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα το λινκ που εδωσες και κοντεψα να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο με οσα διαβασα.
Προσεξε τωρα πλοκη που εκτυλισσοταν...

Αιµίλιος Κοτσώνης (πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυµπιακός)
Παντελής Καλαφάτης (ιδιοκτήτης του πλοίου)
Μπουρδούβαλης (υπεύθυνος ναυλώσεων και συγκρότησης πληρωµάτων στην εταιρεία Horizon στο Ντουµπάι)

ο Μπουρδούβαλης είχε αναφέρει στην απολογία του ότι του είχαν τηλεφωνήσει από την Ελλάδα ο γνωστός του Αιµίλιος Κοτσώνης (πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυµπιακός) και ο Παντελής Καλαφάτης (ιδιοκτήτης του πλοίου) και του ζήτησαν να βοηθήσει να βρεθούν ναύλοι για το «Noor 1».

Μεχρι στιγμης ολα καλα(;;;) Απο τη φωτο του πλοιου το γκαζαδικακι αυτο δεν ειναι πανω απο 1500 τοννους, με το ζορι να φορτωνει 800-1000 τοννους πετρελαιοειδή. Εχει τη σημασια του...

«Τον Καλαφάτη τον συνάντησα για πρώτη φορά την 1η Μαρτίου του ’14 µέσω του Κοτσώνη. Ηρθε στο γραφείο µου, αφού πρώτα µου είχε τηλεφωνήσει ο Κοτσώνης και µου είχε ζητήσει να του δώσω 5.000 ευρώ."

Να δωσει 5.000 ευρω δανεικα σε ποιον;;; ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ!!!

"Συγκεκριµένα µου είπε ότι ο Καλαφάτης έχει ένα πλοίο κι αν γίνεται να το ναυλώσει η εταιρεία µας κι εγώ να του δώσω 5.000 ευρώ δανεικά.
Ακριβώς αυτό µου είπε ο κ. Κοτσώνης και µάλιστα ανέφερε ότι εγγυάται ο ίδιος».

Προσεξε τωρα ναυλοσυμφωνο με το βαποραρο των 800-1.000 τοννων...

µεταφορά πετρελαίων από τη Λιβύη προς το Ρίο και στη συνέχεια σε διάφορα σηµεία της Μεσογείου.

Τετοια δρομολογια με γκαζαδικακια κατω των 2.500 τοννων δεν πραγματοποιουνται για ευννοητους λογους που εχουν σχεση με την κερδοφορια.

Αυτο το βαπορακι ηταν σλεπι, να παει να δωσει πετρελαια σε αλλα βαπορια αντε να κανει κανενα εκτακτο φορτιο Περαμα Παλουκια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...