Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ελα μωρέ.Σε επτά χρόνια θα είναι έξω.

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτοτραυματίστηκε  λίγη ώρα αφότου έκοψε το νήμα της ζωής της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι, ακριβώς κάτω από την καρδιά και μάλιστα, όταν πείστηκε από τους διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ να παραδοθεί ήταν βουτηγμένος στο αίμα.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 54χρονος είχε στήσει καρτέρι στην 48χρονη Νεκταρία, η οποία πήγαινε πρώτη μέρα στη νέα της εργασία, στο συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων όπου και εκτυλίχθηκε η τραγωδία. 

Μόλις η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ο δράστης την πλησίασε και της  κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με το μαχαίρι που κρατούσε τραυματίζοντας την θανάσιμα.  Ο δράστης της γυναικοκτονίας αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα περπάτησε έως το χείλος του γκρεμού και για περίπου 7,5 ώρες απειλούσε να πέσει στο κενό.  

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συγγενείς του 54χρονου συζυγοκτόνου μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά της Ιεράπετρας.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου ανάφερε πως είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

 

Συνελήφθη ο εν διαστάσεισύζυγος της 48χρονης γυναίκας - Απειλούσε οτι θα αυτοκτονήσει.


Γυναικοκτονία στη Κρήτη: Μετανιωμένος δηλώνει ο φερόμενος δράστης (βίντεο - ντοκουμέντο)

 

Οι 13 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν τη χώρα από την αρχή του έτους - Τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν στην Κρήτη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλες ήταν ανθρωποκτονίες και οι γυναίκες στο ανθρώπινο είδος ανήκουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δημιουργηθεί νέος ποινικός όρος αν το θύμα είναι γυναίκα. Όπως και να έχει η ανθρωποκτονία είναι μια βαριά κακουργηματική πράξη(έγκλημα) που έχει πάντα την ανάλογη βαριά τιμωρία. Τώρα αν ήρθαν κάτι κοωλοκόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε προεκλογικά τον ορισμό της ποινής προς το επιεικέστερο προφανώς δεν φταίνε οι ποινικοί όροι αλλά η πρόθεση κάποιον πολιτικών απατεώνων να μην υπάρξει πραγματική δικαιοσύνη. Μετά τους κατακλύζει μια προοδευτική τρικυμιά εν κρανίο και ανακαλύπτουν νέους όρους προκειμένου να δείξουν πρωτοτυπία αλλά και για για να κρύψουν την μεγάλη τους ευθύνη που τα νομοθέτησαν έχοντας τότε την κυβερνητική πλειοψηφία των πάνω από 151βουλευτές. Τα νομοθέτησαν πως, στα μουλωχτά, παρατείνοντας την διάρκεια λειτουργίας της βουλής κατά μια εβδομάδα προκειμένου να περάσουν όλα αυτά και να εξυπηρετούσουν μια μικρή(ελπίζω) μερίδα ανώμαλων που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έβαλες το μήνυμά μου που εναντιώνομαι στη λογοπλασία του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως είσαι συριζαίος, μήπως είσαι αριστερός, μήπως είσαι ανώμαλος που ευνοήθηκες με την αλλαγή του ποινικού νόμου, ή μήπως είσαι όλα τα παραπάνω με εναλλαγή μεταξύ ευρωαριστεράς(Συριζα)& αριστεράς. Αυτά περί αριστεράς τα λέω διότι διαπνέονται από ιδέες ότι χρήζουν ειδικής προστασίας η γυναίκες, αυτά το νεο-φεμινιστικά(τα παλαιό φεμινιστικό κίνημα ήταν πιο ξεκάθαρο). Πως αυτό, αφού η ισότητα έχει γίνει πράξη στην χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, πήγαινε σε μια χώρα της μέσης ανατολής ή της Αφρικανικής ηπείρου να δεις αν ισχύουν τα περί ισότητας των φύλων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...