Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ο Γιατρός Μουσιώνης κατά του “αυλικού” Σαρηγιάννη: “Tον προκαλώ να πει πως βρίσκει τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ στα ΛΥΜΜΑΤΑ!”

 

Αυξητική παραμένει η τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου του κορονοϊού στα σκατά - λύματα στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες.

 Συγκεκριμένα, στα δείγματα που λαμβάνονται καθημερινά στην είσοδο της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τις εξορθολογισμένες τιμές σχετικής έκκρισης ιικού φορτίου, η μέση τιμή των δύο πιο πρόσφατων μετρήσεων, δηλαδή, της Δευτέρας 25/10 και της Τρίτης 26/10 είναι:

– Οριακά σταθερή (+6%) σε σχέση με τη μέση τιμή των δύο αμέσως προηγούμενων μετρήσεων του Σαββάτου 23/10 και της Κυριακής 24/10.

– Αυξημένη (+43%) σε σχέση με την μέση τιμή της προηγούμενης Δευτέρας 18/10 και Τρίτης 19/10.

 

Χέσε ψηλά κι΄αγνάντευε.

Οι «σκατατζήδες» πριν έναν χρόνο είχαν υποσχεθεί ότι όταν έρθουν τα εμβόλια θα τελειώσει και ο κορωνοϊός, στη συνέχεια υποσχέθηκαν ότι όταν εμβολιστεί το 70% τότε θα τελειώσει πάλι ο κορωνοϊός γιατί θα έχουν κτίσει το λεγόμενο τείχος ανοσίας και πάει λέγοντας. 

Φυσικά το μόνο τείχος που κτίστηκε, είναι το τείχος ανοησίας, καθώς φτάσαμε το 70% (εμβολιασμένοι και νοσήσαντες είναι περίπου το 70% του πληθυσμού) και τα κρούσματα είναι πάνω από 4.000. 

Άμα εμβολιαστούν όλοι θα λένε ότι πολλούς δεν τους έπιασε και θα ξαναξεκινήσουν από την αρχή το μπόλιασμα.

 

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ νέα παρενέργεια (από τα εμβόλια) στα γεννητικά όργανα. Η περίπτωση μιας 16χρονης...

Πήρε φωτιά ο...κόλπος της που λένε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=oScEk61dsEg
Τζίμης Πανούσης Μάνα κουράδα

Ανώνυμος είπε...

Είχε ξεφουρνίσει κάτι σημαντικό, ο γύπας ο Σύψάς, σε μια κρίση ειλικρίνειας σε τηλεοπτική εκπομπή. Έχουν ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που προπορεύεται κατά μια βδομάδα και βγάζει προγνωστικά μοντέλα. Έτσι λέει ξέρουν από πριν αν τα κρούσματα θα αυξηθούν οι θα μειωθούν. Μετά το γύρισαν κάποιοι άλλοι της ομάδας Τσιόρδα ότι έχουν ένα σύστημα που μετράει την συγκέντρωση ιικού φορτίου στα λήμματα και έτσι προπορεύονται στις πρόγνωσης κατά μια εβδομάδα. Ποιος έχει δίκιο; Κάτι μου λέει ότι υπάρχει πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και τα περί λημμάτων είναι βλακείες για λαϊκή κατανάλωση.

Ανώνυμος είπε...

στα σκατα δεν υπαρχουν ιοι που να βρουν να ζησουν?
ο ιος θελει για ζησει ανθρωπινο κυταρο, και υπόψιν τους ιους δεν τους χεζουμε γιατι αποφευγουν το πεπτικο συστημα που καιει τα παντα, παραδειγμα ο Βαγγελας ο Βενιζελος τρωει ενε ολοκληρο γουρουνι για πρωϊνο και δεν καταλαβαινει τιποτα,τα σκατα ειναι οξινα και αφιλοξενα για τους ιους, οσοι λενε λοιπον οτι στα ακατα βρικουν ιικο φορτιο ας φανε κανα πιατο σκατα πρωτα να δουν απο τι θα αρρωστησουν και μετα τα λεμε στα βοθρατζιθικα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...