Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Σαλμονέλα σε γνωστό ρολό κοτόπουλο.


Με ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί όσους προμηθεύτηκαν την συγκεκριμένη παρτίδα ρολού κοτόπουλο που παράγεται από την από την επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., ότι μετά από έλεγχο εντοπίστηκε το βακτήριο Salmonella spp.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «Ρολό Κοτόπουλο Κατεψυγμένο», με αριθμό παρτίδας: 33100921, ημερομηνία παραγωγής:10.09.2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10-09-2022, καθαρού βάρους 1,22 kg, που παράγεται από την επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακου τωρα κατασταση επειδη ερχεται ταχεως η πεινα. 15 ευρω το σακκι η μπομποτα (αλεσμενο καλαμποκι) 40 κιλα καθε σακκι.
Δεν θα λεμε οτι τρωμε μπομποτα οπως οι γιαγιαδες μας στον πολεμο, θα λεμε οτι τρωμε ΠΟΛΕΝΤΑ! ΠΟΛΕΝΤΑ ΓΚΟΥΡΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΛΟΡΔΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΕΝΑΡΗ ΜΗΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...