Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Πικρές αλήθειες από τον....Μπουμπούκο.

Με απλά λόγια και… σταράτα ο Άδωνις Γεωργιάδης διέλυσε την περίφημη στρατηγικής σημασίας αμυντική συμφωνία της Ελλάδας με την Γαλλία η οποία στο άρθρο 2 προβλέπει την στρατιωτική συνδρομή της μιας χώρας προς την άλλη εάν δεχθεί επίθεση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπήρξε σαφής και ευθύς: “Τι να έρθουν να προστατέψουν οι Γάλλοι; Την ΑΟΖ που ΔΕΝ έχουμε ανακηρύξει;”, κατεδαφίζοντας έτσι την πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση αμυντική συμφωνία την  ρήτρα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής, ενώ ταυτόχρονα  λέει  ουσιαστικά ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει και σε καμία ανακήρυξη ΑΟΖ στο μέλλον…

Το πρόβλημα βέβαια είναι, πως ο Α.Γεωργιάδης δεν ανήκει στη μείζονα ή την ελάσσονα αντιπολίτευση αλλά είναι μέλος της… κυβέρνησης!

Η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας, δεν προστατεύει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Γιατί πολύ απλά, δεν τα έχουμε ασκήσει!

Απλά και ξεκάθαρα, ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης τινάζει στον αέρα τις κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες και διαψεύδει άλλους υπουργούς που διατρανώνουν ότι η συμφωνία θα προστατεύσει ακόμα και την ΑΟΖ…

 

Βορίδης: Κανονικά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με την συμμετοχή όλων

 

Το Μαξίμου άδειασε  τον Βορίδη για τις παρελάσεις...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...