Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

2024

Πρωτοχρονιά: Δείτε live πώς υποδέχεται ο πλανήτης το 2024 - Το 2024 ήρθε στα νησιά Κιριμπάτι

 

Τύμπανα πολέμου παντού: Υποδοχή του 2024 με 200 πολεμικά μέτωπα

 

Το BBC κάνει απολογισμό για το 2023 και δεν είναι καθόλου καλός για ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ουκρανία: «Αποτυχίες – Άδειασαν τα οπλοστάσια»

 

Χρονιά εκλογών το 2024 σε ΗΠΑ, Ρωσία και Ινδία που θα κρίνουν τις παγκόσμιες εξελίξεις

 

Χώρα του Τρίτου Κόσμου οι ΗΠΑ εντός του 2024;


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την καταστροφή της Kabul το 2021, τη ρωσική εισβολή του 2022 στην Ουκρανία, την αδιαμφισβήτητη τροχιά του κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού το 2023 πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την πρόσφατη εισβολή της Ηamas στο Ισραήλ, τις σειριακές τρομοκρατικές επιθέσεις που τροφοδοτήθηκαν από το Ιράν σε εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και τη πραγματική απορρόφηση της Ερυθράς Θάλασσας από τους τρομοκράτες Houthis, πολλοί από τους εχθρούς της Αμερικής έβγαλαν συμπεράσματα και υιοθέτησαν στρατηγικές που θα ήταν προηγουμένως αδιανόητες.
Είτε οι αντίπαλοι θα ενθαρρυνθούν να ξεκινήσουν περιφερειακούς πολέμους – ένα ανήμπορο Ιράν τώρα καυχιέται ότι θα μπλοκάρει ολόκληρη τη Μεσόγειο – είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σοκαριστούν καθώς θα πρέπει να αποτρέψουν το Ιράν, τους Houthis και την ισλαμική τρομοκρατία, ενώ θα αντιμετωπίσουν μια καιροσκοπική Κίνα η οποία επιθυμεί να προσαρτήσει την Ταϊβάν και μία Ρωσία αποφασισμένη να τελειώσει την Ουκρανία.

Ανώνυμος είπε...

Ο παγκόσμιος πληθυσμός -που υπερβαίνει πλέον τα οκτώ δισεκατομμύρια- ετοιμάζεται να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους .
Ο Πούτιν, ο μακροβιότερος Ρώσος ηγέτης μετά τον Ιωσήφ Στάλιν, θα είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Μαρτίου. Ελάχιστοι πιστεύουν ότι οι εκλογές διεξάγονται εντελώς ελεύθερα και δίκαια και λίγοι περιμένουν σε εκλογική ήττα του Ρώσου προέδρου.
Εκτός από τις ρωσικές εκλογές, πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα κληθούν να πάνε στις κάλπες, ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ευρωκλογές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ινδία, την Ινδονησία, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική, τη Βενεζουέλα και φυσικά τις ΗΠΑ, όπου ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, 81 ετών, και ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ, 77 ετών, αναμένεται να τεθούν αντιμέτωποι ξανά τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪
ΤΟ ΝΈΟ... ΈΤΟΣ
2024
ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ 76!!!
ΕΚΛΟΓΈΣ

Gesaranews
YouTube

R U READY!?


(72 ρυπαρά...+ 4 Φυλές...!?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...