Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Ζελένσκι ..."No money, no honey…"

Ολοταχώς για τον μεγαλύτερο θρίαμβο της νεότερης Ιστορίας της κινείται η Ρωσία, έναν θρίαμβο που θα ταράξει συθέμελα το ΝΑΤΟ και θα αλλάξει τον κόσμο – και την γεωγραφία- που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Ο ουκρανικός Στρατός έχει καταρρεύσει σε όλα τα μέτωπα του πολέμου. Ο Β.Ζελένσκι σε νέες δημόσιες δηλώσεις παραδέχτηκε μετά από σχεδόν δύο χρόνια πολέμου ότι “η Ουκρανία πολεμά τον δεύτερο καλύτερο Στρατό του κόσμου” επιρρίπτοντας ευθύνες για την ήττα στην Δύση.

Ο Γ.Στόλτενμπεργκ προετοιμάζει το έδαφος και την κοινή γνώμη για την συνθηκολόγηση και την ήττα της Ουκρανίας. Μια ήττα που θα επιφέρει ριζικές αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Ο Λευκός Οίκος έκρουσε σήμερα τον κώδωνα του κινδύνου για την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία... «Τελειώνουν τα χρήματα και σύντομα ο χρόνος»

Η Ρωσία νίκησε, εξάντλησε και εξουθένωσε τους Στρατούς των χωρών μελών του ΝΑΤΟ. Αποδείχτηκε πως η Ρωσία διέθετε μεγαλύτερο στρατηγικό, οικονομικό και στρατιωτικό βάθος από ότι πίστευαν πολλοί στην Δύση.

Επίσημα αλλά και ουσιαστικά, ο ρωσικός Στρατός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την δικιά του αντεπίθεση. Συνεπώς τα χειρότερα έρχονται. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Γι αυτό και η σημερινή δήλωση-χρησμός του ΓΓ του ΝΑΤΟ. «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για “άσχημα νέα” από την Ουκρανία»

Που θα σταματήσουν οι ρωσικές Στρατιές; Οδησσό και Υπερδνειστερία; Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο για το ΝΑΤΟ και το Κίεβο. Αλλά και το πιο πιθανό.

Όσο για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο επόμενος σταθμός της Μόσχας θα είναι η Βαλτική. Η Ρωσία θα προσπαθήσει να απομακρύνει το ΝΑΤΟ από την περίμετρο της.

 

Ο Ζαλούζνι αυτονομήθηκε και σπρώχνει την Ουκρανία προς την Μόσχα: Ζήτησε 400 δισ και 17 εκατ. οβίδες από τοΝΑΤΟ – Οργή ΗΠΑ: “Τί έκανες από το 2014;”


Κλείνουν όπως όπως το Ουκρανικό; -Μετά τις ΗΠΑ μπήκε μπλόκο και στην χρηματοδότηση 50 δισ. της ΕΕ – H Oυκρανία μπροστά σε χρεοκοπία και κατάρρευση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...