Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Συλλήψεις λιμενικών.

Σε πολλές συλλήψεις για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές. Δύο εκ των συλληφθέντων είναι αξιωματικοί του Λιμενικού και υπηρετούν σε τμήμα δίωξης ναρκωτικών στον Πειραιά. 

 Ο ένας εξ αυτών είναι διοικητής ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιώς και πλωτάρχης στον βαθμό. Ταυτόχρονα, μάλιστα, είχε και τη θέση του προϊσταμένου της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, υπηρεσίας που ιδρύθηκε το 2008.

Ο άλλος συλληφθείς έχει τον βαθμό του Σημαιοφόρου και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά συνολικής ποσότητας 8 κιλών κατά τη σύλληψή του και στο σπίτι του.

Συνολικά συνελήφθησαν 10 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, έχει συλληφθεί αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος προϊστάμενος υπηρεσίας που σχετίζεται με τη δίωξη ναρκωτικών και ο αξιωματικός γραμματέας του, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Φέρεται σε συνεργασία με τουλάχιστον 3 έγκλειστους και πέντε ακόμη άτομα, να εμπορευόταν ποσότητες κοκαΐνης και άλλα ναρκωτικά που προέρχονταν από τις κατασχεμένες ποσότητες υποθέσεων που ασχολούνταν.

 

Όλη η δικογραφία με τα ονόματα! Ο πλωτάρχης - έμπορος κοκαϊνης και ο «βοηθός» του αποθηκάριος - αξιωματικός των κατασχεμένων ναρκωτικών στο λιμεναρχείο Πειραιά. Η «γυναικεία ομάδα» από έγκλειστες στις φυλακές που κινούσε τα νήματα και ο ρόλος των υπολοίπων μελών της σπείρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ
ΠΑΤΡΊΣ
ΤΑ... ΚΕΝΤΡΙΚΆ
ΧΑΖΆΡΩΝ.
ΌΧΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ
ΚΙΆΛΛΟΥ...
ΑΛΛΆ ΝΑ!
ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ
ΈΛΕΓΕ ΣΕΝΑ
ΣΙΡΙΑΛ
Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΌΤΟΥ
ΙΣΠΑΝΙΚΌ.
ΌΤΙ ΑΦΉΝΟΥΝ
ΝΑ ΠΙΆΣΟΥΝ
1ΤΟΝΟ!!!
ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ...
ΠΕΡΝΆ ΜΕ 20 ΤΌΝΟΥΣ!!!
Ε ΝΑ ΜΗΝ
€ΧΟΥΝ...
ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΣΙΜΙΤΣΙ
ΩΣ ΜΠΕΕΕΡΜΠΟΥΑΡ???
🤮

ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ
ΤΟΧΟΥΝ
ΑΚΌΜΑ ΟΙ
ΚΙΝΈΖΟΙ!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...