Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Το «καυτό» street pole dancing τoυ Διαμαντούλη.

Καρέ καρέ περιγράφεται στα σχετικά έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ. η «μεθυσμένη» πορεία του 73χρονου επιχειρηματία νυκτερινών κέντρων Μανώλη Διαμαντούλη ο οποίος, υπό την επήρεια αλκοόλ, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών να κινείται αντίθετα στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ακαδημίας.Οι αστυνομικοί του έκαναν σινιάλο, ώστε να ακινητοποιήσει το όχημά του, ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να παραβιάζει διαδοχικά ερυθρούς σηματοδότες, κινούμενος αντίθετα σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, σε γραμμές του τραμ και επί του πεζοδρομίου, προβαίνοντας σε πολλαπλές παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής του επιτηρούνταν από τα υπηρεσιακά οχήματα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με έτερο όχημα ή πεζό, ενώ παράλληλα καλούνταν διαρκώς να ακινητοποιήσει το όχημα.
Τελικά, περίπου στις 7.45 το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από σταθμούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στην συμβολή των οδών Αγίας Ιουλιανής και Ιδομενέως, στην Παλλήνη!

 

Ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Μανώλης Διαμαντούλης! Αυτός είναι ο οδηγός - «κινούμενη βόμβα» που οδηγούσε επί ώρες μεθυσμένος και ανάποδα στην κυκλοφορία από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την Παλήνη. Η σύλληψη από την τροχαία και η ισόβια αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας του.


Πανικός και στον Βόλο: Πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΆ ΤΟΝ
ΆΦΗΣΑΝ...!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ.

ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΠΌΣΤΑΣΗ!!!

ΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΩΣ
ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΌΣ?
ΦΊΡΜΑ? ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΦΙΡΜΑ
ΑΣΤΈΡΑΣ ΤΟΥ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΥ?



Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΈΝΟΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ
ΤΡΆΚΑΡΕ!?
ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΠΌΣΤΑΣΗ!
ΑΝΊΚΑΝΟΙ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ
ΤΑΜΑΞΙ
ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΛΈΝΕ.

ΜΠΕΕΕ...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...