Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ολοι στον κουβά.

«Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι», είναι μια πολιτική που η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί συχνά. Ανίκανη να αντιμετωπίσει με άλλο τρόπο τη βία στα γήπεδα -έχουν προηγηθεί πολλά περιστατικά όπου έκανε απλά ανακοινώσεις- αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα για τουλάχιστον 2 μήνες και να…ησυχάσει! Έτσι χωρίς την παρουσία φιλάθλων  που μπορούν να δέρνονται τώρα εκτός γηπέδου , θα διεξάγονται για τους επόμενους δύο μήνες, οι αγώνες της Super League. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προέκυψαν μετά την -υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη- σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών του περασμένου Σαββάτου (9/12). Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024, ενώ θα επεκταθεί και στις αναμετρήσεις των ομάδων Β που ανήκουν στις ΠΑΕ της Super League και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της SL2. Τα κυβερνητικά μέτρα για την πρόληψη των επεισοδίων στα γήπεδα εξυπηρετούν την ομάδα που τα προκάλεσε. Η μόνη ουσιαστική ποινή που επιβλήθηκε είναι να αγωνιστεί την Πέμπτη στο ευρωπαϊκό ματς με την σερβική Τόπολα (Γιουρόπα Λιγκ) χωρίς θεατές στο «Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» με βάση το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχουν να δώσουν τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς (Πανσερραϊκός, Ατρόμητος, Λαμία) όπου οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στην εξέδρα!

Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος για τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθούν άλλα δύο εκτός έδρας ματς με Κηφισιά και Άρη. Ουσιαστικά δηλαδή ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν τιμωρείται, αλλά το αντίθετο, τιμωρούνται πέντε ομάδες που είναι αντίπαλοί του!

Το πράγμα όμως δεν σταματά εδώ. Στις 10 Ιανουαρίου κι ενώ διαρκεί η απαγόρευση της παρουσίας των θεατών, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου εάν η απαγόρευση επεκταθεί και σε αυτή τη διοργάνωση, τότε ζημιωμένος βγαίνει ο Παναθηναϊκός που θα αγωνιστεί στο άδειο γήπεδό του και… κερδισμένος φυσικά ο Ολυμπιακός.

Τα άλλα προβλήματα που προκύπτουν είναι και το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας των οπαδών των άλλων ομάδων. Η ΑΕΚ στην Opap Arena, ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχουν διαθέσει χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας στους οπαδούς τους. Μπορεί οι κάτοχοί τους να θέσουν θέμα αποζημίωσης. Που μπορούν να στραφούν; Στις ΠΑΕ, μα δεν «κλείνουν» τα γήπεδο με δική τους ευθύνη! Στην Πολιτεία;

Μπάλα τέλος για τουλάχιστον 2 μήνες αποφάσισε η κυβέρνηση που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία αλλιώς


Στάθης Σταυρόπουλος: Ο εθισμός της Κοινωνίας στη τυφλή Βία , ως εργαλείο ελέγχου της (vid)


Με εντολή της κυβέρνησης όλοι εναντίον ενός! Πρόταση μομφής των κυρίαρχων ΠΑΕ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super Leauge.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΒΊΑ
ΜΕΓΑΛΏΝΟΝΤΑΣ

ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.

Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΈΡΟ
ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ
Sex pistols

ΜΕ ΘΥΜΆΣΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤ! Ι ?

ΑΤΆΚΕΣ...ΜΚultra

ΤΟ ΓΙΔΙΟ ΚΑΙ
ΟΙ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΙ...


ΓΝΩΣΤΟΊ ΆΓΝΩΣΤΟΙ...

ΚΑΙ Ε ΤΙ
ΝΑ ΓΊΝΕΙ...?
ΠΉΡΕ ΤΗΛΈΦΩΝΟ Ο...
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ.

(ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΔΙΑΤΑΓΈΣ...!!!)

ΗΤΑΝ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ
ΚΙΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΜΠ@ΤΣΟΣ
ΚΛΠ ΚΛΠ

Ε ΤΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ...???

€Τ$Ι ΔΟΥΛΕΎΕΙ
ΤΟΟΟ... ΣΎΣΤΗΜΑ.

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪
ΤΟ ΠΟΙΟ!?
ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!


ΞΥΠΝΆΤΕ!
ΕΊΝΑΙ ΧΑΖΆΡΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ
ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ...

ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΈΧΕΙ
ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ
ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑ
ΜΌΝΟ
ΧΧΧΡΑΑΑΤΣΣΣ...
(ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΎΣ ΦΥΣΙΚΆ)



Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 140 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 678 ΔΙΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ Ο ΕΚΛΕΧΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Γ Ι Α Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος νόμος του Κούλη είναι παλιός νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, που ισχύει από το 2015-'16...

Ανώνυμος είπε...

Στους Σεξ Πιστολς βρίσκεται η αλήθεια,εκτός αν οι άνθρωποι αναπαράγονται με γύρη λουλουδιών και δεν το ξεραμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2023.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ.
ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ 2 ΧΩΡΩΝ "ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ"

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.Ο ΠΟΥΤΙΝΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ.ΘΑ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

🤣🤪

ΑΤΆΚΕΣ ΑΠΟ
Cult... ΤΑΙΝΊΕΣ

ΣΤΟΥΣ Sex pistols
ΓΈΡΟ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ
Η ΑΛΉΘΕΙΑ.

ΚΛΠ ΚΛΠ

ΆΝΤΕ ΒΆΛΤΕ
ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΕΊΔΗΣΗ
ΈΧΩ "ΤΡΕΛΌ"
ΣΧΌΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΡΕΛΈΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ
🚑...


Ανώνυμος είπε...

Ωχ καταλαβα, θα μας σφαξουν παλι τα καρντασια οπως επι ορλοφ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...