Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Αθάνατε Έλληνα.

Εισάγουμε γαρύφαλλα από την Τουρκία για τα σκυλάδικα και τις μεγάλες πίστες που τραγουδάει η αφρόκρεμα του Ελληνικού τραγουδιού

 

Έσοδα ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων αναμένει η βιομηχανία… γαρύφαλλων της Τουρκίας η οποία εργάζεται πυρετωδώς για να ανταποκριθεί στις παραγγελίες από την Ελλάδα περίπου 5 εκατομμυρίων λουλουδιών (μόνο το πάνω μέρος, τα… κεφάλια), τα οποία θα πάνε σε νυχτερινά κέντρα και ταβέρνες αυτή την εορταστική περίοδο για τον γνωστό «λουλουδοπόλεμο »!

Όπως αναφέρει το DHA, οι εξαγωγές προς την Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, διαφέρουν από αυτές προς τις άλλες χώρες, καθώς έχουν αυξηθεί μετά την απαγόρευση του σπασίματος των πιάτων.

Αυτό παρέχει σοβαρή κίνηση στον κλάδο και έχει γίνει πηγή εισοδήματος, γράφει το τουρκικό πρακτορείο, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Εξαγωγέων Καλλωπιστικών Φυτών και Προϊόντων της Κεντρικής Ανατολίας, İsmail Yılmaz σχολιάζει:«Είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται εντατικά στην Ελλάδα, ιδιαίτερα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς».

 

Στο έλεος της "Greek Mafia" το λαθρεμπόριο, η νοθεία καυσίμων και η προστασία από πολιτικούς. 100.000 ευρώ το εβδομαδιαίο μεροκάματο που δίνουν οι λαθρέμποροι στους ελεγκτές τους.

 

 Μεγάλη απάτη με «εγκέφαλο» τον Θοδωρή Δρακόπουλο. Ο π. πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή , 2 λογιστές, ένας βενζινάς, 29 γιατροί και «άλλα παιδιά» συνταγογραφούσαν εικονικά, αρπάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ. Η πλούσια ζωή, ο κοριός και η «καρφωτή» από ριγμένο μέλος της σπείρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...