Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Γιατί μυρίζει τόσο πολύ;

Μια πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία βιώνει εδώ και λίγες ώρες η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρεία «European Navigation», Δέσποινα Καρνέση η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την αδερφή της, Μαρία και τον άντρα της, Αντώνη Βλασάκη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα γλίτωσε από θαύμα από τον 76χρονο Αιγύπτιο πρώην υπάλληλο της οικογένειας για 36 συναπτά έτη,  περισσότερο γνωστός με το όνομά «Άρης», ο οποίος μπούκαρε το πρωί στο κτίριο της εταιρείας στην Γλυφάδα σπέρνοντας τον θάνατο πριν βάλει τέλος στην ζωή του.

Νεκροί από τα πυρά του 70χρονου δράστη είναι η αδερφή του εφοπλιστή, Μαρία Καρνέση, ο Αντώνης Βλασσάκης, γαμπρός της (ο άνδρας της αδερφής της) και ένας καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, ο Ηλίας Κουκουλάρης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο δράστης ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του ήταν ουσιαστικά μέλος της οικογένειας Καρνέση καθώς εργαζόταν γι’αυτούς πολλές δεκαετίες και είχε απολυθεί. Πριν απολάμβανε την απόλυτη εμπιστοσύνη των μελών. και είχε πρόσβαση και στις πολυτελείς οικίες που διαθέτουν. Ο νεκρός Αιγύπτιος ήταν ένας πρώην εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, που.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, κάποιος ενημέρωσε τον Αιγύπτιο ότι πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια Καρνέση για να μένει, στη Γλυφάδα, σε απόσταση πολύ κοντινή από το δικό της. Ο λόγος που έγινε αυτό, είναι γιατί ο Αιγύπτιος φέρεται να είναι πάρει το «μέρος» του αδερφού της οικογένειας, με το οποίο οι αδερφές είχαν διαφορές. Έτσι αποφάσισαν να του ζητήσουν πίσω το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει.

 

Η European Navigation ειναι η ναυτιλιακή που εγινε το μακελειό στη Γλυφάδα – 4 οι νεκροί μαζί με τον δράστη

 

Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΕΛ ΜΠΟΥΡΑΪ Ή “ΑΡΗΣ” ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΚΟΝΤΟΚΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΙΒΟΛΒΕΡ! “ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!”

 

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε» - Τι είπε ο δράστης πριν σπείρει τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία

 

 

Ποια είναι η οικογένεια Καρνέση – Η ιστορία της στον χώρο της ναυτιλίας

 

Η άγνωστη σύγκρουση της «ματωμένης» οικογένειας Καρνέση: Οι 2 από τους 3 δολοφονημένους ζητούσαν 175 εκατ. δολ. από τον αδελφό Σπύρο!

 

 Γλυφάδα: Ίντριγκες και δικαστικές διαμάχες στην οικογένεια Καρνέση

 

 

Η οικογενειακή διαμάχη των $325 εκατ. και η ιστορία της οικογένειας Καρνέση που αιματοκύλησε ο Αιγύπτιος υπάλληλος

 

 “ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ; – ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!” – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ… – ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Δούλευε 36 χρόνια, με μόνο όνειρο τα τελευταία χρόνια να πάρει τη σύνταξή του και να γυρίσει με την οικογένειά του στην Αίγυπτο για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του. Εφτασε η μέρα που κατάθεσε τα χαρτιά του και περίμενε, δουλεύοντας παράλληλα. Μια ωραία ημέρα τού ήρθε η απόφαση και απορρίπτεται η αίτηση, γιατί δεν του είχαν βάλει όλα τα ένσημα, τα μισά και λιγότερα του είχαν βάλει! Εχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του!»
Σύμφωνα με την ανάρτηση του ανθρώπου, που φαίνεται να γνώριζε την κατάσταση, πήγε στην εφοπλίστρια, ζήτησε τον λόγο και απαίτησε να του πληρώσουν τα ένσημα.
Στη… σύνταξη
«Η αντίδραση της… κυρίας και του CEO γαμπρού της ήταν… να τον απολύσουν κι από τη θέση που είχε περιμένοντας τη σύνταξη και να του πουν επί λέξει να πάει “να… κι αυτός κι η σύνταξη κι η οικογένειά του”, μη δίνοντάς του ούτε αποζημίωση! Θόλωσε, θεώρησε ότι όλα γι’ αυτόν τελείωσαν και πήρε τον νόμο στα χέρια του και την εφοπλίστρια, τον γαμπρό CEO και τον υπεύθυνο λογιστηρίου μαζί του στο “ταξίδι”» καταλήγει η ανάρτηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...