Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Τον έφαγαν οι επενδυτές;

Στα χέρια της ΕΛΑΣ φέρεται να βρίσκεται ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη.

Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του ΛΣ βρίσκονται στο Ηράκλειο προκειμένου να εξετάσουν τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια τους και αφορούν αξιωματικό του Λιμενικού που φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση.

 Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον υποπλοίαρχο Γεώργιος Κ..

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του Γεώργιου Κ. έγινε όταν ο αξιωματικός ζήτησε να χρηματιστεί για να επιτρέψει τον απόπλου πλοίου. Μάλιστα ο Γ. Κ. φέρεται να έθετε εμπόδια στον απόπλου και να προκαλούσε ελέγχους σε πλοία από τα οποία δε λάμβανε χρήματα.

Ο Γαλάζιος» λιμενικός στη «φάκα  είναι  «Κολλητός» του υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη.

 

Αυτός είναι ο “γαλάζιος”λιμενικός που πιάστηκε στη “φάκα”! Κολλητός του υφυπουργού Ανάπτυξης, Σενετάκη!Έτσι εξηγείται γιατί έχουν μπει στη Νότια Κρήτη τόσοι πολλοί Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!(ΦΩΤΟ)


 

Δύο μήνες παρακολουθούσαν τον λιμενικό οι «αδιάφθοροι»

 

"Άφηνε τα πλοία να περνάνε με αντάλλαγμα τσιγάρα και λεφτά" - Τι ανακοίνωσαν οι "Αδιάφθοροι" για τον Λιμενικό στην Κρήτη

 

Αποκαλυπτικός διάλογος με τραπεζικό του επίορκου λιμενικού από την Κρήτη - "Μαύρο" χρήμα σε ακίνητα, κέντρα διασκέδασης και προπατζίδικα (vid)

 

ΤΑΣΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕΣΩ ΟΠΕΚΕΠΕ – ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1 ΔΙΣ. ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΚΡΗΤΗ – Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΣΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΣΕΚΑΓΙΕΝ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ- ΚΛΕΦΤΕΣ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ! Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, Ο«ΦΡΑΠΕΣ» ΚΑΙ Η «ΜΑΦΙΑ»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ!?

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΆΣΑΝΕ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΘΑΛΑΣΣΟΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ???

ΤΙ! ΣΟΥΝ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ...!
€€€???

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι η πίεση που δέχεται από τους αγρότες τον έχει οδηγήσει σε σκέψεις για… “σουτάρισμα” του Αυγενάκη στις πρώτες διορθωτικές κινήσεις που αναμένεται να κάνει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...