Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Μάπα το καρπούζι.

Μάκης ο ...καρπουζοεισπράκτορας

Από τα τέσσερα τοστ του Παυλόπουλου, στη φέτα καρπούζι του Βορίδη. «Έχει τεράστια σημασία η καταναλωτική συμπεριφορά» είπε ο υπουργός Επικρατείας και συνέχισε: 

 «Να πάει (σ.σ. ο καταναλωτής) να ψωνίσει από εκεί που βρίσκει φθηνότερα». Αφού μετέφερε μια... εικόνα που έβλεπε από το εξωτερικό από κάποιους που αγόραζαν μια φέτα καρπούζι (όχι δεν είπε ότι η χώρα εκείνη κατά 99% δεν είναι παραγωγός κι άρα το καρπούζι είναι λόγο πολύ είδος πολυτελείας), πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν πάρετε ολόκληρο το καρπούζι, τελικώς καταλήγετε να μην σας αρέσει τόσο πολύ και να πετάτε και το μισό…»

Αμ κύριε Μάκη μας, το ξεπεράσαμε το επίπεδο που αγοράζουμε από εκεί που πουλάνε φθηνότερα, ξεπεράσαμε και το επίπεδο να ψωνίζουμε μέσω internet, για ακόμη χαμηλότερες τιμές. Πλέον είμαστε στο επίπεδο του «τι άλλο να κόψουμε, για να βγάλουμε τον μήνα».

 

Υποσχέσεις και λόγια Μητσοτακη για τους Αγρότες χωρίς πραγματικές λύσεις

 

ΒΟΥΛΗ: 2.800 ευρώ για κάθε βουλευτή και 2.000 για κάθε δημοσιογράφο για «ανανέωση ηλεκτρονικού υπολογιστή»! Η απόφαση

 

«Αυτοκτονική» Ευρώπη! Οι αγρότες στους δρόμους, η ακροδεξιά κάνει «πάρτι» και οι διορισμένοι της ΕΕ δίνουν 50 δις στην Ουκρανία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

The hill.com
💥



FJB


WWG1WGA 🇬🇷🧬



Ανώνυμος είπε...

Πού είναι τώρα οι κατσούνες; Οι αντιδράσεις στην Κρήτη δεν θυμίζουν άλλες χρονιές,όταν το νησί «έβραζε»,όπως το 2017-18, επί ΣΥΡΙΖΑ. Η Ευρώπη “καίγεται” από τις αγροτικές κινητοποιήσεις, η υπόλοιπη Ελλάδα το ίδιο ενώ στην Κρήτη σφυρίζουν αδιάφορα. Έγιναν υπάλληλοι του Αρναουτάκη?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...