Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Το λαγούμι τους πείραξε και όχι τα γεμάτα πεζοδρόμια με άστεγους;

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την υπόθεση των παλαιοχριστιανών, οι οποίοι στην πραγματικότητα, ζούσαν απομονωμένοι, χωρίς να πειράζουν κανέναν. 

Εξοργισμένες είναι οι κοινότητες των Παλαιοχριστιανών με την σύλληψη του Μάνου Καλαϊτζιδάκη ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία μέσα σε καλύβα δικής του κατασκευής.

Ακούστηκαν κυριολεκτικά ακραία συνθήματα κατά της κυβέρνησης (ειδικά κατά του πρωθυπουργού) αλλά η οργή των ανθρώπων αυτών έχει «ξεχειλίσει», καθώς νιώθουν ότι αντιμετωπίζονται χωρίς σεβασμό για τα πιστεύω τους και την επιλογή του τρόπου ζωής τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε  ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας ενώπιον του εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Εν Αθήναις... εν έτει 2.024 μ.Χ. κυρίες και κύριοι: Επί τής οδού Πανεπιστημίου, στη συμβολή με την οδό Βουκουρεστίου, πίσω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεττανία», στο Κέντρο τής Πρωτευούσης, πλησίον τής Βουλής, στην Πλατεία Συντάγματος... Λίγα μέτρα απόσταση από το πρώην "Zonar's" (νυν "Athénée")

 

Οδός αστέγων η Σταδίου – Εικόνες εξαθλίωσης στο κέντρο της Αθήνας


Σκληρές εικόνες  καταγράφηκαν στην παγωμένη νυχτερινή Αθήνα. Στο κέντρο της πρωτεύουσας, γύρω από το Σύνταγμα και τις οδούς Σταδίου, Πανεπιστημίου, Καραγεώργη Σερβίας, αλλά και στο Μοναστηράκι και το Θησείο, οι άστεγοι έχουν φτιάξει τα δικά τους υπαίθρια καταλύματα. Ίδια όμως είναι η κατάσταση και στις υπόλοιπες γειτονιές της πρωτεύουσας. Στα Εξάρχεια, στην Κυψέλη και τα Πετράλωνα οι άστεγοι τριγυρνούν με τα λιγοστά υπάρχοντά τους στον ώμο και προσπαθούν να βρουν κάποιο καταφύγιο για να βγει ακόμα μία κρύα νύχτα.

 

Γιατί οι κυβερνητικοί «λύσσαξαν» με τους παλαιοχριστιανούς της Κορίνθου που δεν έχουν πειράξει κανέναν;

 

 Τώρα θυμήθηκαν να ελέγξουν το καθεστώς εργασίας του «Παλαιοχριστιανού» – «Δεν πάω σχολείο, βόσκω τα γίδια» λέει ο 15χρονος γιος του

 

 Δεν αναθέσαμε στο κράτος την ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ των παιδιών μας!

 

 

Ξεκίνησε ο Διωγμός των Χριστιανών (ενώ οι τσιγγανόγυφτοι χαίρουν ασυλίας...)

 

Διαθέσιμη για ενοικίαση με 600 ευρώ τον μήνα η σπηλιά στην Κόρινθο που έμενε η οικογένεια των παλαιοχριστιανών 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...