Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Πάει και αυτό. Πάμε παρακάτω.

Παρά την οργή της κοινωνίας, πέρασε το εκτρωματικό νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. 176 βρωμιάρηδες και 48 δειλοί ἔστησαν και ἐπέβαλαν τὶς «κοινωνικὲς Πρέσπες».. 

Δείτε πώς ψήφισαν οι βολευτές


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΠΡΩΚΤΩΝ” – 51 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΟΥΤΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ – ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

 

Η «ροζ» Βουλή υπερψήφισε τον «γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια». «Περήφανος» δηλώνει ο Μητσοτάκης αν και ουσιαστικά έχασε τη δεδηλωμένη με μόνο 107 βουλευτές της ΝΔ να έχουν ψηφίσει «Ναι»

 

Γιατί τίθεται ζήτημα «δεδηλωμένης» για την κυβέρνηση – Το όριο των 120 βουλευτών που αναφέρει ξεκάθαρα το Σύνταγμα

 

Μόλις ψηφίστηκε το ν/σ που παραδίδει ανήλικα παιδιά σε «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+ εμφανίστηκε και η πρώτη «γαμήλια» αγγελία!

 

#ουστρο-κρατία, από χθες, το νέο πολίτευμα στην Ελληνική Δημοκρατία...

 

«Το σύνθημα θα είναι τώρα πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες»...

 

Ριζικές αλλαγές στον θεσμό της οικογένειας στην Ελλάδα! Το σχέδιο κανονισμού της ΕΕ 


Το επόμενο βήμα παιδάκια κατά παραγγελία με γονείς  ένα ..δύο.. τρεις η και πέντε μέσω τεχνητής η νοικιασμένης μήτρας και πειραγμένου D.N.A γαλανομάτικα, ψηλά, όμορφα, και... μούσκουλα . Βλέπε ναζιστική ευγονική

 

 

Δημήτρης Σταθακόπουλος: Μιλάμε για γάμους, όταν πάμε σε παιδιά με dna 3 ανθρώπων


Όπως σημειώνει ο κ. Σταθακόπουλος, πάμε στην εποχή όπου θα έχουμε παιδιά με dna μόνο ανδρών ή μόνο γυναικών. Παιδιά τεχνητής μήτρας, χωρίς κυοφόρηση. Παιδιά κατά παραγγελία, κλώνοι, δηλ 100% ευγονική κι εμείς ακόμα, βαθιά ανενημέρωτοι ασχολούμαστε με νόμους που ασθμαίνοντας κυνηγούν τα γεγονότα, τα οποία τρέχουν με ταχύτητα φωτός, πέραν από κάθε φαντασία, ηθική και μέχρι τώρα ”κανονικότητα“.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γάμος είναι μυστήριο της Εκκλησίας και αφορά έναν άντρα και μία γυναίκα. Εδώ και αιώνες. Δεν είναι μία νομοθετική ρύθμιση που με τροπολογίες θα αλλάζει ο κάθε πολιτικός. Η δικαιοδοσία της Πολιτείας σταματά εκεί που αρχίζουν τα ιερά, τα οποία διέπονται από άλλο τελετουργικό και κανόνες. Μάλλον οι πολιτικοί, που έχουν βάλει στόχο να αλλάξουν και τους νόμους της φύσης. Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει, λοιπόν, ένα μυστήριο της Εκκλησίας και το κάνει νόμο διαλύοντάς το. Θα μπορούσε, βέβαια, να νομοθετήσει συμβόλαια μεταξύ ενηλίκων, όπως έγινε στο παρελθόν. Αλλά μάλλον την έχει δει βασιλικότερος του βασιλέως και νομοθετεί και ιερά μυστήρια τώρα, θέτοντας νέους κανόνες και νέα ήθη.
Ο κ. Μητσοτάκης και όσοι ψήφισαν αυτό το έκτρωμα ποσώς ενδιαφέρονται για τα παιδιά, τα οποία χρησιμοποιούν για να προωθήσουν και να επιβάλουν την woke ατζέντα. Ποιος μπορεί να πει ότι ενδιαφέρεται για τα παιδιά, όταν τα δίνει σε «οικογένεια» όχι απλά χωρίς μητέρα ή πατέρα, αλλά σε δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες; Όταν κάποια παιδιά δεν θα πουν ποτέ «μαμά» ή «μπαμπά» και αν το πουν, θα είναι για αντρομαμά και γυναικομπαμπά.
Η επίκληση σε έρευνες, δε, είναι εξωφρενική. Αφενός, διότι οι έρευνες είναι κατασκευασμένες. Αφετέρου, δεν είδα πουθενά να παρακολουθούν τα παιδιά αυτά στην εξέλιξη της ενήλικης ζωής τους. Τα δε παιδιά, που δίνουν συνεντεύξεις και λένε «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», τι ακριβώς περιμένουν οι διάφοροι να πουν; «Ναι, έχουμε»; Άμυνα λέγεται και είναι ο μόνος τρόπος να μη διαλυθούν εντελώς ως άνθρωποι. Ποια είναι η πορεία τους μέσα στη ζωή, οι σχέσεις τους;
Το πρόσχημα ότι το νομοσχέδιο-έκτρωμα γι’ αυτό που εντελώς λανθασμένα αποκαλούν γάμο των ομοφυλοφίλων -επιτέλους, ας το πούνε κι ας μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι- γίνεται για τα δικαιώματα των παιδιών μόνο αγανάκτηση προκαλεί.
Ας κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά ας αφήσουν τα παιδιά να μεγαλώσουν με μάνα και πατέρα. Όπως μεγαλώσαμε όλοι. Και αυτοί που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, γίναμε η πρώτη χριστιανική χώρα μεταξύ των 16 σε όλων των πλανήτη που έχουν ψηφίσει αυτό το έκτρωμα. Ο αριθμός των ψηφισάντων είναι τελικά https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/i-vouli-epivevaiose-oti-ekane-lathos-me-ti-psifo-tou-giorgou-karasmani-katapsifise-to-nomosxedio-gia-ta-omofylofila-zeygaria/
ΥΠΕΡ: 175 (106 ΝΔ,
ΚΑΤΑ: 77 (21 από ΝΔ καταψήφισαν, θυμίζω ότι από την καταψήφιση και όχι από την αποχή των βουλευτών της κυβέρνησης εξαρτώταν το αν θα περνούσε τελικά το νομοσχέδιο γιατί έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό βουλευτών),(το ΚΚΕ υπερψήφισε τα Άρθρα 4, 5, 8, 9., γι αυτό το λόγο κάποια άρθρα ψηφίστηκαν με 198 και 199 ψήφους)
Ο πραγματικός αριθμός όσων καταψήφισαν όλο το νομοσχέδια και όλα τα άρθρα ξεχωριστά ήταν μικρότερος 77 πλην οι βουλευτές του ΚΚΕ δηλαδή 77-21=56 βουλευτές. 56 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ και λογικά(δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ήταν και οι ίδιοι 56 που δια τις ανατάσεως ζήτησαν την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου – το είδα στην βουλή τηλεόραση αλλά δεν τους μέτρησα και έναν – έναν – το λέω αυτό γιατί αν βουλευτές έλειπαν και στην πρόταση αντι-συνταγματικότητας ή δεν ενημερώθηκαν από τους συναδέλφους των κόμματων τους γι΄αυτό ο πραγματικός αριθμός αυτών που έκαναν τα πάντα για να μην περάσει το νομοσχέδιο είναι ακόμα μικρότερος).
ΠΑΡΟΝ: 2 (όλοι βουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν ΠΑΡΟΝ στο άρθρο 7.)
ΑΠΩΝ: 46 βουλευτές απείχαν (31 Βουλευτές από την ΝΔ) ,(θα αναφερθώ και στο ΠΑΣΟΚ που είχαν αφήσει στα μμε την εντύπωση ότι υπήρχαν αντιδράσεις οι οποίες όμως δεν πήγαν στην καταψήφιση αλλά στην απόχη και ήταν 11 βουλευτές, να μας πουν κάποιοι για το “πατριωτικό” ΠΑΣΟΚ που ισχυρίζονται ότι αχνοφαίνεται μέσα στην Δημοκρατική Παράταξή τους).
Αυτά ως αναφορά τους αριθμούς γιατί παίζουν και αυτοί τον ρόλο τους και έχουν και την ουσία τους διότι διαβάζοντας τις εφημερίδες ή σερφάρωντας στο διαδίκτυο μένει στο κόσμο η εντύπωση ότι στο νομοσχέδιο αντιτάχθηκαν πλήρως κάποιοι από την ΝΔ, την Ελληνική Λύση, τους Σπαρτιάτες, την ΝΙΚΗ, και το ΚΚΕ (για το τελευταίο διαβάστε όσα γράφω παραπάνω, μπείτε στα επίσημα αποτελέσματα κατ΄ άρθρων για να δείτε ότι δεν καταψήφισαν τα πάντα όλα).
Αυτά περί αριθμών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...