Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Ο Βασιλιάς Φίλιππος οι 16 υπήκοοι και τα πέντε γκαρσόνια.

Γελάσανε και τα τσιμέντα στην πλατεία Συντάγματος! Με φαμφάρες σαν να είναι ο Βασιλιάς Φίλιππος εμφανίστηκε ο Καμπούρης για ομιλία μπροστά σε 16 άτομα. Η 90χρονη Βέφα Αλεξιάδου που δεν μπορούσε να περπατήσει και ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος που θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές με τον ΛΑΟΣ.


Πάντως ο πρώην αρχηγός Καρατζαπαίρνεις δεν παρέστη στο σόου  του Συντάγματος  διότι είχε να κάνει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του προπάππου του που έστησε στο πεζοδρόμιο  του σπιτιού του στην Ποταμιά Αρκαδίας. Ο θανάσης Καρατζαφέρης, υποτιθέμενος υπασπιστής του Νικηταρά του Τουρκοφάγου, υποτίθεται ότι  έπεσε πολεμώντας ηρωικά δίπλα στον Παπαφλέσσα, τον Μάιο του 1825 στην Μάχη στο Μανιάκι.

.

Μόνον ο Χατζηγώγος «έκραξε» τον πολιτικό απατεώνα Γιώργο Καρατζαφέρη


 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχουν ελαιοτριβειο οι αφοι Καρατζαφερτε στο χωριο του προππαπου τους ηρωα, (ετσι δειχνει στο Google map) κοιτα ποσο λιτη και απλοικη ζωη εκαναν. Εγω για ενα λαστιχο των 10 ευρω για ποδηλατο εκανα τρεις μηνες για να το αγορασω, με εχει γονατισει η σπαταλοσυνη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΦΦΦ...

ΜΕ ΤΌΣΑ ΝΤΟΥΒΑΡΟΝΤΟΥΒΑΡΟ
ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
ΛΟΓΙΚΌ ΕΊΝΑΙ.

ΕΤΡ€Χ€ΣΤΑ
ΛΑΓΟΎΜΙΑ
💩🤡💩👹💩👠💩🪙
Ο...2ΜΕΤΡΟΣ...
ΜΠΟΥ!Χ💩ΣΑΣ
ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΆ
ΠΑΡΑΚΛΆ!ΙΝ..ΔΙΑ...!
ΕΙΣ ΤΗΝ
ΜΠΡΟΥΝΤΕΥΟΥΣΑ.

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΒΕΜΠΕΕΕ
💩 🤡 👠 🪙 💩 🤡 💩 👹
ΤΡΈΧΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΣΗΚΏΣΟΥΝ ΚΕΦΆΛΙ ΟΙ ΛΑΟΊ!!!

ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!
ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ...
ΞΑΦΝΙΚΆ!
ΧΩΡΊΣ ΧΡΉΜΑ???

ΚΆΤΣΕ ΚΟΊΤΑ.

Surprise...!



Ανώνυμος είπε...

Για ανοικτή συγκέντρωση ξεφτιλίστηκε, η μόνη κερδισμένη πρέπει να νοιώθει η περιπτερού διότι οι περίεργοι να δουν τι γίνεται κατέληξαν για ψώνια στο περίπτερο από αμηχανία για να μην κάνουν μεταβολή να φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

τετοιο φτυσιμον;
τετοιο κλασιμον;
τετοιο χεσιμον;
τετοιαν ξευτιλαν ειs τον αστρατευτον-φυγοστρατον-φυγοδικον-πλαστογραφον-μπουγατσαν-κυδωνιατην-βρωμοκαΜΠΙΝΕΝνννν-με τα 19 ακινητα;;;
οι κακιεs γλωσσεs λενε οτι η κ.κατερινα τσιμπουκλιδου εθεσεν βετον οτι εαν δωσει την προεδριαν ειs τον ρωποπερπηρηθραν θα τον αφησει τον κ.καρατζακουραδοχερη χωριs πανεs ακρατειαs και ο χοντροs θα καταχεσει τον τοπον...
οποιαν εντροπην!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...