Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Δημοσκόπησεις και πρακτικές του κ@λου.

 Ως σχεδόν καθολικό περιγράφεται το αίτημα για την συνεργασία των κομμάτων της ευρύτερης κεντροαριστεράς σε έρευνα της Metron Analysis που παρουσιάστηκε κατά τη δεύτερη ημέρα της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν «θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση σε ένα ενιαίο σχήμα», το 83% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 83% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής απαντούν θετικά, ενώ ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι θετική ανταπόκριση έχει ένα τέτοιο δυνητικό εγχείρημα και από το 54% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

 

Metron Analysis: Το 83% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ θέλει σύγκλιση δυ σύγκλιση δυνάμεων

...

 

Ζαχαρίας Ζούπης (Opinion Poll): Κανένα κόμμα της κεντροαριστεράς χωρίς αλλαγές δεν μπορεί να νικήσει τον Κυρ. Μητσοτάκη

 

Έχει ίνδαλμα τον Κώστα Σημίτη, έχει γεμίσει με πατενταρισμένους πασόκους την κυβέρνηση και τη διοίκηση και, είναι και πρωθυπουργός!

Οπότε  η λύση είναι  μία και το ΠΑΣΟΚ να μένει κραταιό και αντάξιό του αρχηγό να αναδείξει: Να γίνει πρόεδρος  ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όχι στα ρεπό του από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά κάθε μέρα. Οι πασόκοι, με δικαίωμα λόγου και ψήφου στα κομματικά όργανα, να αναγνωρίσουν με δημόσια γραπτή διακήρυξη ότι δεν υφίστανται πλέον διαφορές με τη Ν.Δ. και να ενωθούν. Να ανακηρύξουν ηγέτη τους, εφ’ όρου ζωής, σε ειδική τελετή στη Χαριλάου Τρικούπη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να του απιθώσουν στην κεφαλή πράσινο εννεάκτινο στέμμα ωσάν το έμβλημα του Κινήματος.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ. Επέμβαση από την ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...