Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Θα το καταποιούν οι Ρώσοι και αυτό.

Την αγανάκτησή του για την πορεία που λαμβάνει ο πόλεμος Ρωσίας-ΝΑΤΟ (και όχι Ρωσίας-Ουκρανίας!!!) στο έδαφος της Ουκρανίας εξέφρασε ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

Χαρακτηρίζοντας “ανήθικο” τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ανατολική Ευρώπη, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ αποκάλυψε πως στο Πεντάγωνο έχει διεξαχθεί μία τρομακτική προσομοίωση σύμφωνα με την οποία μόλις στα πρώτα λεπτά μίας πυρηνικής αντιπαράθεσης με τη Ρωσία του Πούτιν 90 εκατομμύρια Αμερικανοί θα σκοτωθούν ακαριαία!! Εντός των επόμενων 6 μηνών ακόμα 90 εκατομμύρια θα πέθαιναν!Οι δηλώσεις αυτές έρχονται λίγο μετά το «πράσινο φως» που άναψαν νατοϊκά κράτη -με πρώτο τις ΗΠΑ- για πλήγματα εντός Ρωσίας με δυτικά όπλα.

 

Η Πορτογαλία έγινε η 1η χώρα του ΝΑΤΟ που πέρασε την ρωσική «κόκκινη γραμμή»-Χτυπήθηκε ρωσικό στρατηγικό ραντάρ με drone της


«Χαστούκι» ΗΠΑ στην Ρωσία: Καταστράφηκε από αμερικανικούς πυραύλους HIMARS συστοιχία S-400 στο ρωσικό έδαφος!

 

Μόσχα προς Ουάσινγκτον: «Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν θανατηφόρες συνέπειες αν αφήσουν την Ουκρανία να πλήττει στόχους εντός της Ρωσίας»

 

Η Μόσχα μελετά με ποιο τρόπο θα απαντήσει στο ΝΑΤΟ για τον βομβαρδισμό του ρωσικού εδάφους: Καταρρίψεις drone και πυρηνική δοκιμή


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΡΜΙΔΗ
ΑΥΤΌΣ Ο ΜΠΟΥΣΤ!ΙΝ...
ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ
ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑΝΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΖΟΦ ΧΑΖΑΡΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ...
ΈΧΟΥΝ
ΜΟΥΡΛΑΘ
ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ!!!
ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΓΩΠΑΣ ΠΈΦΤΕΙ
ΠΕΊΝΑ ΛΆΘΡΟ ΚΛΠ

ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΕΣ
🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️
ΑΑΑΛΛΛΟΟΟΧΧΧΑ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...