Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Αντε ρε πατήστε το κουμπί, να τελειώνει το παραμύθι.

Αφού το λένε οι προφητείες των Αγίων Γερόντων, Ο Ινδός Νοστράδαμος, Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία Μπάμπα Βάνγκα, ο Άγιος Παΐσιος ο μετέπειτα ασκητής των Ακουμίων γέροντας Γεννάδιος, και πολλοί άλλοι.

 

Καθηγητής Μάζης: Έρχεται πόλεμος τον Σεπτέμβρη -Θα καταρρεύσουν τα χρηματιστήρια


Ξέρει κάτι; Η κίνηση της Νορβηγίας που «αποκαλύπτει» πως πλησιάζει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος

 

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η ανταλλαγή πυρηνικών μπορεί να είναι θέμα μερικών ημερών.

 

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός δραματικού ξημερώματος, όλα είναι θέμα ημερών.

 

Δραματική προειδοποίηση δύο αναλυτών: Μην κάνετε αυτήν την γκάφα, θα γίνει πυρηνικός πόλεμος


 

Νέο CASUS BELLI εναντίον της Δύσης έβαλε στο τραπέζι η Ρωσία!

 

Ουκρανία: Έχει εξασφαλίσει 60 δις ετησίως για τα επόμενα 4 χρόνια!


ΠΑΓΚΟΜΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ; Κύπρος Κρήτη παίζουν με τη φωτιά. Από τη Σούδα έφυγε τ’ αεροπλανοφόρο Eisenhower ΗΠΑ για Ισραήλ κατά Λιβάνου! Στη Λεμεσό για ανεφοδιασμό το υποβρύχιο USS Georgia για Χεζμπολάχ! Oι Ρώσοι τους περιμένουν έξω από τη Βηρυτό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο γεροντας Παρθενιος που ολη μερα μαγειρευει στο youtube προλαβαινει να προσευχηθει για τη σωτηρια της ψυχης του; Ακλαφτος θα παει μαζι με εμας, στανταρακι, θα τον βαλουμε μπροσταρη καθως θα οδευουμε προς τον Αδη να ξεθυμανει πανω του ο Μ.Α.Τ.Σ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοτικη αναβαθμιση. Παρτε μαντηλια θα πλανταξετε απο δακρυα ευτυχιας. (Στη θεση του Πονσε) η Ένωση αναμένεται να κάνει δικό της τον Βασίλη Κοντονίκο από τη Λαμία.
Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό (παίζει τόσο στην κορυφή, όσο και στα πλάγια), ο οποίος έγραψε 9 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με τους Φθιωτούς. Καλοριζικος.
Σειρα Λος Πουλος εχει ο Ελιασον, πηρατε στη θεση του τον Τσιλουλη. Φευγει Μουκουντι πηρατε στη θεση του το βιρτουοζο της αμπαλοσυνης Σισσε.
Τελη της επομενης εβδομαδας θα σας χαιρετισει και ο Πινεδα, χιλιοπαιγμενο το εργο. Παιζουν ακομη μπαλα οι Αμανατιδης Πουρσανιδης; Καλως να τους δεχθειτε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...