Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;


(με πολύ επιφύλαξη γιατί ο καραμανλής ειναι απρόβλεπτος )και .....(ίχνος)

Αναδημοσίευση Από το τρωκτικό.


"Μόλις πληροφορηθήκαμε οτι στις 00:35 έληξε η συνεδρίαση της Ν.Δ και η απόφαση είναι οριστική. Το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο και οι αντιρρήσεις έκδηλες. Σε οξεία φραστική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού προέβη έμπιστος σύμβουλός του το όνομα του οποίου θα δημοσιεύσουμε αύριο λόγω ευνόητων λόγων. Πιθανή ημερομηνία εκλογών η 16η ή 23η Νοεμβρίου, με πιθανότερη τη δεύτερη. Τα στελέχη του κυβερνόντος κόμματος κατέληξαν στην...

απόφαση αυτή με κύριο επιχείρημα την συνεχόμενη πτώση της κυβέρνησης αλλά και της εικόνας του Πρωθυπουργού και αποφάσισαν πως η προσφυγή στις κάλπες αποτελεί μονόδρομο. Αυτή είναι η αυτούσια μεταφορά των πεπραγμένων από έγκυρες πηγές μας.
πηγή
.http://trapezitiki.gr/

Τώρα εάν ισχύει, «τρέχουν» όλοι. Το ωραίο είναι ότι τα κόμματα είναι απροετοίμαστα να δούμε με τι μπαρούφα συνθήματα θα πάνε βρήκαμε δουλειά.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ
"Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ"!!

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ "ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ Η ΟΛΜΕ Η ΔΟΕ Η ΠΟΣΔΕΠ???
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!

ΚΑΙ Ο "ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ" ΚΟΥΝΑΓΕ ΑΜΗΧΑΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ" ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ...

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ: ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ "ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ? ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ"!!!

ΣΧΟΛΙΟ:ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕ!!
ΚΥΡΙΟΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΠΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑΟΣ!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ: "ΠΕΣΕ ΠΙΤΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ" ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΝΙΘΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ....ΜΟΝΟ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ??
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΤΕ ΚΩΛΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!
ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ..ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ....

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ"!!

Ο ΕΧΕΜΥΘΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...