Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

O KAT' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ....... ....(ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ)


ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΣ;

Όταν είχαμε πει ότι υπάρχει μυστική συμφωνία συνεργασίας ΛΑΟΣ-ΝΔ κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας .Να όμως που έρχονται τα πρώτα «μηνύματα».. Απορρίφθηκε τελικά κατά την επαναληπτική ονομαστική ψηφοφορία το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη και ότι από τους 184 παρόντες βουλευτές οι 152 καταψήφισαν...
Η εισήγηση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής όμως ήταν υπέρ της άρσης ασυλίας και στην πρώτη ψηφοφορία στην ολομέλεια είχε σημειωθεί ισοψηφία. η ΝΔ έδωσε "γραμμή" στους βουλευτές της να ψηφίσουν, σήμερα, κατά της άρσις της ασυλίας φάνηκε και από τους αριθμούς.
Αυτό γιατί το έκανε Για να καλοπιάσει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ; ή έστω τον ίδιο τον κ. Αϊβαλιώτη; επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χρειαστεί τη στήριξή τους; Μην ξεχνάμε ότι εκκρεμούν και κρίσιμες μυστικές ψηφοφορίες στη Βουλή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.(και για τις όποιες ο καρατζαφερης θα πει ως συνήθως. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την δεξιά ρε παιδιά είμαστε και εμείς δεξιοί.) Θα Ακολουθήσουν και «αλλά» με τον καιρό και εμείς εδώ είμαστε για να τα «τονίζουμε». θα πρέπει να ξαναθυμίσουμε προς όλους, το «μήνυμα» του «θυρωρού» της «κεντροδεξιάς πολυκατοικίας». Μένουμε και εμείς σε αυτό το σπίτι είναι και δικό μας Η πολυκατοικία στεγάζει δυο κόμματα την Ν.Δ και τον ΛΑΟΣ. και οφείλω να «φροντίζω» να είναι καθαρό. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ. πάντως πολύ ωραία προσπαθούν να περάσουν το θέμα ως δήθεν «αλληλεγγύη» η ανταλλαγή ψήφων, λες και ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Τους Πήρε ο πόνος αθωώσουνε έναν «συνειδητά λιποτάκτη» που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που του παρείχε το σύστημα να την κοπανήσει, την ίδια στιγμή που πολλοί γονείς επιβαρύνονται με δυσβάστακτα έξοδα λόγω στράτευσης των παιδιών τους που κάνουν το χρέος τους προς την πατρίδα. Για τον αστράτευτο πατριώτη που λίγο κόντεψε από το πολύ εθνικό πατριωτιλίκι του να κάνει εικοσιτετράωρη θητεία εθελοντική υλοποιώντας και ένα παλιό σύνθημα των τοίχων, το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι τον αφήνω στην χλεύη του κόσμου με την ελπίδα στις επόμενες εκλογές να φροντίσουν να ξεβρομίσουν την βουλή από μερικούς τέτοιους ψευδοπατριώτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΡΣΗ
ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Mε την απόρριψη της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ.Αϊβαλιώτη, υπέστη άλλο ένα πλήγμα αναξιοπιστίας το πολιτικό σύστημα της χώρας, και ιδιαίτερα ο κοινοβουλευτισμός.
Οι υπόγειες συναλλαγές φαίνεται οτι δεν έχουν τελειωμό.
Πώς διαφορετικά να εξηγηθεί οτι στην πρώτη ψηφοφορία υπέρ της άρσης της ασυλίας του Κ.Αϊβαλιώτη, ψήφισαν 102 βουλευτές και στην επαναληπτική μόνο 22;!!!
Τα στοιχεία σε βάρος του φυγόστρατου βουλευτή είναι συντριπτικά.
Ο Κ.Αϊβαλιώτης δήλωσε οτι "δεν υπάρχει κατηγορία και έχει επίσης ακυρωθεί η πρόσθετη εξάμηνη στρατιωτική υποχρέωση".
΄Ομως η Εισαγγελία του Στρατοδικείου, μετά από αίτησή μου, απάντησε εγγράφως με ημερομηνία 15-10-08, δηλ. μία μέρα πριν την ψηφοφορία, οτι η κατηγορία υπάρχει και η υπόθεση Αϊβαλιώτη, βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
Το ζήτημα δεν είναι εάν μετά τις αποκαλύψεις μου αναγκάσθηκε να στρατευθεί ο Κ.Αϊβαλιώτης μόνο γιά 45 μέρες.
Το ζήτημα είναι οτι επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές, με πλαστά έγγραφα, προκειμένου να αποφύγει τη στράτευσή του, ή στη χειρότερη γι αυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες, όπως και έγινε.
Εάν ο Κ.Αϊβαλιώτης έχει έγγραφο της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών, οτι δεν υπάρχει κατηγορία εις βάρος του, τότε ευθέως καταγγέλω οτι το έγγραφο είναι πλαστό και παρακαλώ να παραβληθεί με το δικό μου έγγγραφο επίσης από την Εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών, όπου όπως προανέφερα μετά από δική μου αίτηση, στις 15-10-08 εγγάφως μου απαντούν οτι η υπόθεση Αϊβαλιώτη βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
΄Ομως ας μη γελιόμαστε, η Βουλή αποφασίζει δυστυχώς προανακριτικές επιτροπές, λόγω Βατοπεδίου, η Ν.Δ. και προσωπικά ο Πρόεδρος της Βουλής Δ.Σιούφας, προκειμένου α καλύψει ενδεχόμενες διαρροές στις μυστικές ψηφοφορίες βουλευτών της Ν.Δ., αντάλλαξε με τους Καρατζαφέρη-Αϊβαλιώτη, την απόρριψη της άρσης της ασυλίας του βουλευτή, με τη στήριξή τους στις μυστικές ψηφοφορίες γιά το Βατοπέδιο.
΄Ετσι και ο Καρατζαφέρης "κάνει τη δουλειά του", κοροϊδεύοντας το ποίμνιό του, οτι δηλαδή αφενός μεν ζητά εις βάρος της Ν.Δ. προανακριτικές κ.τ.λ. αφετέρου δε, συγχρόνως συναλλάσεται με τη Ν.Δ. ικανοποιώντας προσωπικές του επιδιώξεις.
΄Οπως επίσης ο Γ.Καρατζαφέρης συνηλλάγη και με τον υπουργό Δ.Αβραμόπουλο, ο οποίος - άγνωστο με τί κριτήρια, γνωστό όμως γιά ποιούς λόγους- διόρισε με το ΦΕΚ 207/9-5-08 την "συνεργάτιδά" του ' Αννα Ζωηρού, στην πιό ευαίσθητη θέση,, δηλαδή στην Επιτροπή Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας!!!!
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, και ο κόσμος καταλαβαίνει, ακόμα και άν υπάρχει διατεταγμένη σιωπή από συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Επίσης, πώς συμβιβάζεται ο Γ.Καρατζαφέρης να μην εμπιστεύεται τις εξεταστικές επιτροπές με ψηφοφορίες στη Βουλή και να ζητά να πηγαίνουν με προανακριτικές τα ζητήματα κατ' ευθείαν στη δικαιοσύνη και στην περίπτωση Αϊβαλιώτη να αρκείται μόνο στην ψηφοφορία της Βουλής;
Ακόμα πώς ο κατηγορούμενος με το πλέον ατιμωτικό αδίκημα της ανυποταξίας βουλευτής Κ.Αϊβαλιώτης, δεν ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας του γιά να δικαιωθεί στο δικαστήριο, εφόσον πιστεύει οτι έχει δίκιο και δεν φοβάται την κατηγορία της χρήσης πλαστών εγγράφων γιά να αποφύγει την στράτευσή του;
Κρίμα όμως για τη δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα και τον κοινοβουλευτισμό, όταν υπάρχουν οι υπόγειες συναλλαγές και οι απλοί πολίτες στις διαφορές τους με τους βουλευτές - όταν μάλιστα αυτές γεννήθηκαν όχι κατα τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων - δεν μπορούν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.!!!
΄Εχουν δίκιο όσοι χαρακτηρίζουν τις πρακτικές των βουλευτών σε αυτές τις περιπτώσεις ως "συντεχνιακή συγκάλυψη", περισσότερο δίκιο έχει όμως ο κοσμάκης που λέει "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει".
Ο Κ.Αϊβαλιώτης εφόσον με όλα αυτά τα τερτίπια δεν κρίθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη, είναι εσαεί υπόδικος στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Υπάρχει όμως και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.


ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΗ
17-10-2008

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...