Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;; ο Κος φώλιας;

Μπίζνες εκατομμυρίων για έναν ακόμη υπουργό της κυβέρνησης. Ο Χρήστος Φώλιας και η οικογένειά του απέκτησαν 32 ακίνητα και ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη από το 2007, όταν ήταν υφυπουργός, έως σήμερα Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από έναν χρόνο, όταν ο κ. Φώλιας ήταν υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για τα κοινοτικά κονδύλια, στους δε σκοπούς του καταστατικού της προβλέπεται και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα αξιοποίησης εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων! Η εταιρεία MIST Α.Ε. της οικογένειας Φώλια έχει ήδη αναπτύξει μια εντυπωσιακή κατασκευαστική δραστηριότητα(αγόρασε και αναπαλαιώνει 32 σπίτια και ένα ολόκληρο χωριό, ενώ διαχειρίζεται πολλά άλλα) σε Κρήτη, Κάρπαθο και Χαλκιδική, Η MIST Α.Ε., που σήμερα έχει πάγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ, με μετόχους και μέλη του Δ.Σ. τη σύζυγο του κ. Φώλια κυρία Παναγιώτα Βαγιανού και τα τρία τους παιδιά, Σωτήρη, Μαρία και ΖαφειρίαΔεν έχουν υπολογιστεί επίσης ούτε και τα κέρδη που θα αποκομίσει η MIST Α.Ε. από την πώληση δύο πολυτελέστατων κατοικιών στην περιοχή Μοχλός, σε απόσταση 35 χλμ. ΣΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» του 2006, ο υπουργός Ανάπτυξης δηλώνει καταθέσεις 950 χιλ. ευρώ, τη στιγμή που οι επενδύσεις της real estate εταιρείας ξεπερνούν τα 3 εκατ. Ευρώ από το αεροδρόμιο της Σητείας, 600 και 400 τ.μ. αντίστοιχα, σε οικόπεδα 8 και 5 στρεμμάτων Στη Χαλκιδική επίσης η οικογενειακή επιχείρηση του υπουργού διαχειρίζεται την πώληση παραθαλάσσιας εκτάσεως 3.000 στρεμμάτων που «βλέπει» στο Όρος Άθως. Στην παραλία Φούρκα στη Χαλκιδική, η MIST Α.Ε. έχει συμβάλει στην ανέγερση της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας «Olympion Sunset» και ζητάει επενδυτές, χωρίς και εδώ να αναφέρει το χρηματικό ποσό που ζητάει. Παραθαλάσσια έκταση 140 στρεμμάτων διαχειρίζεται και στην Κάρπαθο Αυτή τελικά δεν είναι κυβέρνηση αλλά κτηματομεσιτικό- εργολαβοκατασκευαστικό- κέντρο

http://lupus002.blogspot.com/

http://www.protothema.gr/content.php?id=15864

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζετε αν ενας πρώην υφυπουργός της Ν.Δ.απο την β΄θεσσαλονίκης έχει μια εταιρεία που ασχολείται με προγράμματα της Ευρωπαικής Ένωσης (επιδοτήσεις),και όταν σου εγκριθεί η επιδότηση σου παίρνει το 40% απο το ποσό της επιδότησης?

Unknown είπε...

Υπάρχει μια εταιρεία στην Θεσσαλονίκη(Ανατολική αναπτυξιακή)ασχολείται με επιδοτήσεις της Ευρωπαικής Ενωσης΄,μαθαίνω πως ανοίκει σε έναν Πρώην Υφυπουργό της Ν.Δ.Μαθαίνω επίσης πως για κάθε πρόγραμα που εγκρίνετε με δικές της ενέργειες παίρνει το 40% του εγκριμένου ποσού αυτή.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ : ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ !!

ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ !!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΗΓΕΣ Η «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» Marjam Damanaki ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΙΣΑΡΗΛΙΝΉΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ mosad" Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ...

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ C.I.A. ΑΠΑΤΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΟΛΟΙ ΑΠΟ ...ΕΒΡΑΙΣΤΑΝ) ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ!!

"Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;- ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!
Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑ!! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΡΕΛΛΗ" ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ...ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....

ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...