Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΣΚΟΠΙΑΝΟ και "αποτελέσματα " κας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Το έθνος σήμερα αποκαλύπτει τα αποτελέσματα της «υπερήφανης» εξωτερικής πολιτικής που ακολουθεί η «εντολοδόχος» των Αμερικάνων κα Μπακογιαννη

Μιλοβάνοβιτς. Οι ιδέες ήταν τελικά της Ράις
Αμερικανικής έμπνευσης σχέδιο που καταρτίστηκε στα Σκόπια, σε αγαστή συνεργασία με τη σκοπιανή ηγεσία, αποκαλύπτεται ότι ήταν τελικά το περίφημο «πακέτο ιδεών» το οποίο παρουσίασε ως προϊόν των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ ο διεθνής μεσολαβητής Μ. Νίμιτς, στις 11 Σεπτεμβρίου αρχικώς και στις 8 Οκτωβρίου στην τελική μορφή του. Από τις 29 Ιουλίου οι Αμερικανοί είχαν στήσει το «πλαίσιο λύσης» της διπλής ονομασίας και αφού το συζήτησαν με τους Σκοπιανούς το παρέδωσαν στον Μάθιου Νίμιτς να το παρουσιάσειΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

Μετά την ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ οι «Αιγαιάτες»
Η μεθόδευση με Τσερβενκόφσκι για το «μειονοτικό»

Πρόταση που θα αφορά μόνο στο όνομα και στο εύρος χρήσης του («Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και χρήση όπου χρησιμοποιείται το FYROM) ώστε να μπορέσει να το δεχθεί η Ελλάδα και με σιωπηρή αναγνώριση της «Μακεδονικής εθνικότητας και γλώσσας», προκρίνει ο πρόεδρος Τσερβενκόφσκι, ο οποίος σε πολλά σημεία της συζήτησης με την Αμερικανίδα διπλωμάτη εξέφρασε τη διαφωνία του με χειρισμούς του κ. Γκρούεφσκι.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.....ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ & ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ...ΤΕΛΟΣ
http://tolimeri.blogspot.com/2008/10/blog-post_6810.html

Η Εθνική συνείδηση των Ελλήνων πολιτικών είναι ανύπαρκτη;;;;


Το ερώτημα..... με αφορμή την μεγάλη αποκάλυψη από την εφημερίδα Έθνος.... είναι....... τώρα τι πρόκειται να κάνουν οι εθνοπατέρες μας;;;; .


Αποκαλύφθηκε , ότι η "διαμεσολάβηση", είναι ΜΌΝΟΝ στα χαρτιά..... και για να δώσουν οι σύμμαχοι μας Αμερικάνοι την ψευδεπίγραφη εντύπωση του ειρηνοποιού στην παγκόσμια κοινότητα ,όπως συνηθίζουν άλλωστε.






Ο εμπαιγμός ενός έθνους και των πολιτικών ηγετών αυτής της χώρας ,δεν είναι ένας λόγος για την απότομη στροφή μας από τον ΤΊΤΛΟ του "καλού" παιδιού των Αμερικανών ;;


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που η χώρα μας έχει περιέλθει σε αυτή την αβέβαιη κατάσταση................ είναι το αποτέλεσμα της εσωστρέφειας των δύο μεγάλων κομμάτων που εναλλάσσονται στην εξουσία, και που διακρίνονται από συνειδητό ραγιαδισμό ........, αλλά και τα εσωστρεφή παρακμιακά αποσυνθετικά παράγωγα πολιτικής, τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ,.....


Στο σύνολο τους οι πολιτικές και οι πολιτικοί της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένου και του ΛΑ.ΟΣ... - που στο θέμα της "ονομασίας" μπορεί να ταυτίζεται με το κοινό αίσθημα αλλά το "χρησιμοποιεί" για ιδίου όφελος, χωρίς να δημιουργεί πρωτοβουλίες πραγματικής πολιτικής αντίστασης -...καταστούν στο σύνολο τους πρόσφορο το έδαφος για επιδιώξεις τρίτων αφού οι αντιστάσεις είναι στην ουσία ανύπαρκτες και υποχωρητικές, μη δυνάμενης της εκδήλωσης την εθνική ομοψυχία επί των κοινοβουλευτικών κεφαλών για ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα παρά μόνον την εκδήλωση μονομερών "πολιτικών γραμμών" με σκοπό την ανάδειξη του "καλύτερου" για την διακυβέρνηση του τόπου.


Μετά την αποκάλυψη του Έθνους για την εμπλοκή της υπερδύναμης σε άμεση αποδόμηση της ιστορικής αλήθειας κατόπιν των δήθεν υποβληθέντων προτάσεων Νίμιτς , οι πολιτικές Ηγεσίες είναι υπόλογες πλέον στον Ελληνικό λαό αν δεν συνάδουν από τούδε με το λαϊκό αίσθημα αφού ο μύθος του συμμάχου κατερρίφθει πλέον με ντοκουμέντα αλλά και ανέδειξε τον σκοπό των επικαλούμενων αλυτρωτικών διαθέσεων της γείτονος χώρας .



Κακά τα ψέματα....... θα αποτελέσει εθνική μειοδοσία και θα δοθούν οι χαρακτηρισμοί των εθνικών μειοδοτών στις "κεφαλές" των κοινοβουλευτικών κομμάτων ,αν δεν απεμπλακούν από τις πολιτικές αγκυλώσεις τους και την οσφυοκαμπτική τάση τους αλλά και τις δήθεν μεταμοντέρνες ιδεατές πολιτικές όταν οι γεωστρατηγικές επιδιώξεις της υπερδύναμης δεν χαρακτηρίζονται από αγγελική διάθεση προκειμένου επιτευχθούν.



Πρωταρχική αναγκαιότης είναι η ανάταξη και συντήρηση συναντιλήψεως όσον αφορά την εθνική στρατηγική χωρίς ανοχές έστω και αν αυτές οξύνουν σχέσεις τρίτων δήθεν συμμάχων που ουκ ολίγες φορές έχουν "σκάψει τον λάκο" μας.



Οι αποθρασυνόμενες αντιλήψεις και αξιώσεις των γειτόνων μας όταν μάλιστα έχουν τις ευλογίες τρίτων επιβάλουν αποτελεσματική πολιτική και παραγκωνισμό των τάσεων από εσωτερικές αγκυλώσεις.



ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΧΡΩ ΜΑ"............
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΣ "ΘΕΣΗΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ....................
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.................


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ .....Ο ΔΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ......


ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ .........
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ...........


ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!!!!!...........ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ






Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Να βγουν και να απαντήσουν μαζί με την Κόρη και οι φελλοί του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τώρα…---

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό?

Να φύγουν οι αμερικάνοι από την μέση.
Ως πότε θα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό?

Να φύγουν οι αμερικάνοι από την μέση.
Ως πότε θα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό?

Να φύγουν οι αμερικάνοι από την μέση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...