Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Οι γραφικότητες του Mητσοτακο- Βορίδη


Ικανοποιημένος για τα ποσοστά του κόμματος πανελλαδικά αλλά και στην Αχαΐα, όπου αντλεί μεγάλο μέρος της δύναμής του λόγω του προβλήματος των λαθρομεταναστών που υπάρχει στην περιοχή, εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ.
O κ. Βορίδης υποστήριξε......... ότι το ΛΑΟΣ θα βγάλει βουλευτή στην Αχαΐα επειδή θα καταγραφεί –κατά τον ίδιο- συρρίκνωση των δυνάμεων των μεγάλων κομμάτων στην περιοχή.

Σαν πολλά δεν μας τα λες ρε Μάκη; Δεν ξέρεις ότι ο φανερός «αρχηγός» σου διέταξε κράτει στις μηχανές; Το τι λέει ο αφανής σου για να κάνει πλάκα στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ποιος τον χ…….. Τώρα μας έγινες και” προστάτης” του Χρυσανθακόπουλου; Μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις από πότε «αγαπηθήκατε» με τον ΚΑΡΑΘΑΝΟ και κάνετε κοινές συγκεντρώσεις όπως λέει και το μήνυμα που πήραμε σήμερα; ( ΚΛΑΜΠ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΑΠΟΨΕ )Είναι αυτό δεοντολογικό για τους άλλους συνυποψήφιους του εν λόγω κυρίου; Δηλαδή ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΑΔΩΝΗΣ ,ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ, ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ , άσε τα κορόιδα να σπρώχνουν το κάρο όλα τα χρόνια. Άντε να πας στην Ν.Δ να τελειώνει το παραμύθι. Έτσι και αλλιώς με το ένα πόδι, είσαι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...