Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα τα κοπρόσκυλα βολεύουν στην Ε.Ρ.Τ οι ….νέο ύφος και ήθος …Σκουπιδοπολιτικοί .Έχετε ακούσει ποτέ ξανά το όνομα "Ματίνα Ρέτσα" πριν προσληφθεί στην ΕΡΤ ως ειδικός σύμβουλος με αντικείμενο θέματα επικοινωνίας;
Κατάγεται από την Εύβοια όπως και...ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ Σίμος Κεδίκογλου, ήταν πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ και στις πρόσφατες εκλογές υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ενώ έχει διατελέσει μέχρι και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας. Διατηρούσε μάλιστα κι εκπομπή σε ραδιόφωνο του νησιού.
Θα εισπράττει κάθε μήνα 3.000 ευρώ. Όχι κι άσχημα. Στην ιδιωτική αγορά δεν θα έβλεπε τέτοια ποσά ούτε στον ύπνο της. Η Μεταπολίτευση να είναι καλά και τα κομματικά της ένσημα.
Ο δε νεοαργόμισθος ψιλοκομουνιστης Γιώργος Μπράμος είναι δημοσιογράφος. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά στην εκλογική περιφέρεια της Α' Αθηνών.
Με απόφαση του Δ.Σ της ΕΡΤ ανέλαβε...καθήκοντα "ειδικού συμβούλου" προγράμματος πολιτιστικού και ψυχαγωγικού επιπέδου.
Ο κ.Μπράμος επιλέχθηκε αξιοκρατικά από το Δ.Σ της ΕΡΤ όταν πολιτεύτηκε με ένα από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά; Γιατί πριν τις εκλογές δεν κατείχε ανάλογη θέση και την ανέλαβε ξαφνικά τώρα;
Γιατί η Δημοκρατική Αριστερά νιώθει την ανάγκη να συμμετάσχει στη "διανομή" του Κράτους ως λάφυρο στους κυβερνώντες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...