Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Άρχισαν τα..όργανα.



Βόμβα μεγατόνων και μέγα θέμα από ...το πρωτοσέλιδο της 
Real News! 
Εμπλέκουν τον χορευταρά πρόεδρο της βουλής και δύο πρώην ανεγνωρισμένα λαμόγια - υπουργούς της Ν.Δ σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος από την αγορά ακινήτων αξίας
 10,2 δις ευρώ.! Σώωωπα. Τώρα το ανακάλυψαν, η πιστεύουν ότι μόνο ο Ακης τα άρπαξε.
Μόνο αυτοί οι τρεις  ψευτοπολιτικοί, ο Πρόεδρος της βουλής των Ελλήνων μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης και οι Λιάπης-Βουλγαράκης φέρονται να ξέπλεναν 10,2 δις ευρώ. Όσα δηλαδή απαιτεί η Τρόικα να κοπούν από μισθούς και συντάξεις. Μόνο 3 πολιτικοί-μέσω του ομίλου Καρούζου-κατασπάραξαν 10 δις.
Σκεφθείτε πόσα άρπαξαν συνολικά τα πολιτικά κοράκια.
Αυτή είναι μια πρώτη απάντηση που δίνουμε στον γραφικό Πάγκαλο ο οποίος υποστηρίζει ότι μαζί τα φάγαμε...Κλείστε τώρα στον Κορυδαλλό τα καθάρματα πριν ξεσπά 
Η Κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα Real News , εμπλέκει λοιπόν σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες......αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.

Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και είχε ως σκοπό να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιον πρώην υπουργών, των οποίων τα υπουργεία προέβαιναν σε κρατικές προμήθειες.

Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...