Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Gamisiel xanoum



Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγινε πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Vatan για τα θετικά σχόλια της για τις τούρκικες σειρές που προβάλλονται στην Ελλάδα. Ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα αναφέρει «οι σειρές είναι γεμάτες από ίχνη του κοινού πολιτισμού»
Η εφημερίδα αναφέρει πως η ελληνίδα υπουργός δήλωσε πως “η Κεφαλογιάννη ανέφερε πως οι σειρές αυτές είναι γεμάτες με στοιχεία τα κοινά που έχουν οι πολιτισμοί των δυο χωρών. « Δεν έχω χρόνο να βλέπω τις σειρές αυτές , όμως έχω κόσμο γύρω μου που τις βλέπει και μιλά συνέχεια γι’ αυτές. Οι σειρές αυτές δείχνουν το πόσο κοντά είναι οι δυο λαοί»” φέρεται να δηλώνει η ελληνίδα υπουργός Τουρισμού.

Η Κεφαλογιάννη, που φιλοξενήθηκε στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού  ΝΤV από τη γνωστή δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ.Μάλιστα η κ Κεφαλογιάννη παραδέχθηκε ότι τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι στα σήριαλ μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες που βλέπει ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι, είπε,''πολύ σημαντικό''. Όπως παραδέχθηκε ότι τα σήριαλ αυτά βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας...


Ο σχετικός διάλογος που είχε με την παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου του ΝΤV δημοσιογράφο κ. Γκιουλάϊ Οζντέμ είναι ο εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ :(...) Είχαμε από εσάς καλές ειδήσεις, καλά νέα…  Και μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ.
Ολγα ΚΑφαλογιάννη : Ναι, είναι το τρεντ στα σήριαλ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Εγώ, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ τηλεόραση, αλλά γνωστοί και φίλοι μου λένε όλοι για τα κοινά σημεία που έχουν οι δύο κοινωνίες.
ΕΡ : Τα σήριαλ αυτά, τα κοινά σημεία που ανακαλύπτουν οι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν και τις οπτικές γωνίες…
Ο.Κ. :  Ναι, είναι και κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό. Τα σήριαλ βοηθούν και πολύ στη διαφήμιση της Τουρκίας.-

OnAlert

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η "ΛΑΜΨΗ" Η "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ" Κ.Λ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?

ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΕΙΡΙΑΛ - ΣΙΝΕΜΑ - ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΧΛΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕ ΒΓΑΛΑΤΕ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Στην εδώ κοινωνία δε σφάζουν τις γυναίκες άμα δεν είναι παρθένες...

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιστολόγε, μιά που ανέβασες αυτό, δες και τα στοιχεία του "κοινού Πολιτισμού" της αλλαξο.... που θέλει να μας φέρει η γελοία siktir hanum.... Δες εδώ:

http://koukfamily.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5890.html

Το Αρσενικό Χαρέμι των Σουλτάνων...Γιατί μας το κρύβουν; Αρσενοκοίτες, παιδόφιλοι και κίναιδοι μέσα στην Τουρκική Διοίκηση για αιώνες. Ποιός κοινός πολιτισμός;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...