Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Μπακογιάννη. «Τι κάνεις Γιάννη ; κουκιά σπέρνω»



Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί η συνάντηση ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη όπου αναλύθηκε το που υπάρχει καλό κοκορέτσι, καλά παϊδάκια , καλό ψάρι, και ως καλός γνώστης του πράγματος, ο κουρασμένος την ενημέρωσε κατάλληλα.
Σε ερώτημα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε: «Δεν το συζητήσαμε, αλλά ξέρω την πάγια θέση του Καραμανλή πάνω σε αυτό». Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Δ. Αβραμόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε:... «Η πάγια θέση του Καραμανλή είναι γνωστή σε όλους, δεν χρειάζεστε έμενα για να σας την πω». Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «δεν συζητήσαμε θέματα εσωτερικά της ΝΔ. Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι η χώρα. Η χώρα βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, πρέπει να κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε τις ...ταβέρνες της.
Όπως τόνισε η πρώην υπουργός, «συζήτησαν για μια πρόταση που της έγινε από το τριμελές προεδρείο του ΟΑΣΕ, για να συμμετάσχει σε ένα 15μελες συμβούλιο για την κρίση στην Ουκρανία».
«Θα αποδεχτώ» συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη αν και δεν υπάρχουν εκεί καλές ψησταριές, αλλά υπάρχουν ..ψαροταβέρνες με κάτι αστακούς …να με το συμπάθιο, από ότι με ενημέρωσε ο Καραμανλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...