Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

« φιλελεύθερος κομμουνιστής-Μαρξιστής» …και …Ρατκα κολλάνε; ….Βεβαίως -βεβαίως



Ο Γιάνης  Βαρουφάκης ( με ένα νί)  συνεχίζοντας τον λιτό βίο του εμφανίσθηκε χθες βράδυ στη Ράτκα και ο φοβερός Βηματοδότης περιγράφει το όργιο που ακολούθησε.
Αφού αντικατέστησε εν μια νυκτί τη λιτότητα με τον λιτό βίο και προέτρεψε όλους τους Έλληνες να κάνουν λιτό βίο και να εγκαταλείψουν τις Πόρσε, ο «τσάρος» της Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης πήρε τη σύζυγό του Δανάη για δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου «Ράτκα».
Ήταν σχεδόν αμίλητος και ούτε ενδιαφέρθηκε να πιάσει κουβέντα με την πρώην του Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη (που βρισκόταν εκεί με τον σύζυγό της).
Κινητοποιήθηκε όμως, επιδεικνύοντας πόσο καλά αντανακλαστικά έχει, όταν η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, που είναι χρόνια φίλη της συζύγου του, πήγε να  τη χαιρετήσει και, ευρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής από τον νέο «τσάρο», δεν γνωρίζω τι έπαθε βλέποντάς τον, αλλά σκόνταψε κάνοντας μια μεγαλοπρεπή... τούμπα, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στα πόδια του υπουργού. Ο κ. Βαρουφάκης τη βοήθησε ευγενικά να σηκωθεί, ρώτησε αν χτύπησε και συνέχισε να απολαμβάνει το κόκκινο κρασί του (συνοδεία τυριών και αλλαντικών) με τη σύζυγό του.
Η δεύτερη φορά που σηκώθηκε ήταν όταν κατέφθασε στο τραπέζι του μια ακριβή γαλλική σαμπάνια, μάρκας ΜΟΕΤ. Το γκαρσόνι τον πληροφόρησε ότι την προσφέρει ο εφοπλιστής Λαιμός (που καθόταν σε παρέα μαζί με την Ηρώ Κόβα).
Ο υπουργός Οικονομικών όχι μόνο την αποδέχθηκε ευχαρίστως, αλλά πήγε στο τραπέζι του εφοπλιστή, τον ευχαρίστησε, τον ασπάσθηκε και εν συνεχεία (τι να κάνει ο άνθρωπος;) ασπάσθηκε.....
και την κυρία Κόβα. Αυτό θα πει... λιτός βίος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...