Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Οι πουσταράδες Άγγλοι όμως, είναι ….καθ΄όλα …στρέϊτ



Η βρετανική Independent σε εβραιοεντεταλμένο αφιέρωμά της στον Αλέξη Τσίπρα και στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής χρησιμοποιεί απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, όπως άθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, και τονίζει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά.
Σκληρούς χαρακτηρισμούς, που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πολιτικά ήθη, χρησιμοποιεί η βρετανική Independent για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Στο δημοσίευμα ο κ. Τσίπρας περιγράφεται, το λιγότερο, ως πρώην κομμουνιστής, άσχετος με την ελληνική ορθοδοξία, Χάρι Πότερ και μπαλαρίνα με εμμονή στην αντι-λιτότητα.
Τονίζουν ιδιαίτερα το «Χάρι Πότερ», παρατσούκλι δηλαδή που του «κόλλησε» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επειδή δίνει φανταστικές υποσχέσεις που δεν θα τηρήσει ποτέ.
Η Independent υπενθυμίζει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά από τη σύντροφό του από τα σχολικά χρόνια Περιστέρα. Σημειώνεται μάλιστα πως κερδίζοντας τις εκλογές θα είναι ο πρώτος ανύπαντρος Έλληνας πρωθυπουργός και πως έχει δώσει στον δεύτερο γιο του το όνομα Ερνέστο, προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα.
Ο άπειρος σαραντάρης, κατά το δημοσίευμα, προκαλεί νευρικότητα στις Βρυξέλλες, καθώς πολλοί φοβούνται πως θα αρνηθεί τη λιτότητα και την πληρωμή του ελληνικού χρέους.
«Με τις υποσχέσεις του για αύξηση στον κατώτατο μισθό, για παροχή φαγητού και επανασύνδεσης ρεύματος αλλά και 300.000 νέων θέσεων εργασίας μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όταν οι Ελληνίδες βγαίνουν στο πεζοδρόμιο έναντι 5 ευρώ», κλείνει το δημοσίευμα.
Πάντως οι πουστροΑγγλοι δεν επωφελούνται από αυτό γιατί είναι αδελφές. Για αυτό και η λύσσα τους. Μάλλον τους παίρνουν την …δουλειά .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γαμω και τη βασιλισσα τους και τις κωλοτρυπιδες τους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...