Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ξεσήκωσε το Ηράκλειο ο Τσίπρας.





Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας από το Ηράκλειο
Να ψηφίσουν «με το χέρι στην καρδιά για την Ελλάδα και την Ευρώπη», κάλεσε τους Κρητικούς ο Αλέξης Τσίπρας, στην τελευταία του προεκλογική ομιλία, στο Ηράκλειο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε «την Κρήτη της περηφάνιας και τη λευτεριάς», μπροστά σ' ένα θερμό κοινό που είχε κατακλύσει από νωρίς την πλατεία Ελευθερίας και τη λεωφόρο Δικαιοσύνης.
«Διάλεξα την πόλη σας για να κλείσουμε αυτή την όμορφη μάχη που δώσαμε αυτές τις μέρες, γιατί η Κρήτη και το Ηράκλειο ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των μεγάλων αλλαγών», τόνισε, διαμηνύοντας ότι «την Κυριακή θα κάνει επιτέλους ξαστεριά».
«Την Κυριακή γράφουμε ιστορία. Αναλαμβάνουμε να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά. Η δημοκρατία και η λευτεριά επιστρέφουν. Ο λαός της Κρήτης, μπροστάρης, δίνει το έναυσμα της ανατροπής. Έρχεται η ώρα της νέμεσης και της τιμωρίας. Από Δευτέρα τελειώνει το πάρτι. Από Δευτέρα υπάρχουν κανόνες σ’ αυτόν τον τόπο», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, για να συμπληρώσει πως «το τέλος διαπλοκής, της διαφθοράς, της ατιμωρησίας» είναι μια «δέσμευση ευθύνης απέναντι στον ταλαιπωρημένο και λεηλατημένο ελληνικό λαό».
«Θα πορευτούμε, όπως πορευτήκαμε μέχρι σήμερα...»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγγύηθηκε για τις συντάξεις, τις επιδοτήσεις, τις καταθέσεις και την αξιοπρέπεια του τόπου. Διαβεβαίωσε δηλαδή πως θα κάνει πράξη τις προεκλογικές του εξαγγελίες, «ανεξάρτητα από την πορεία της διαπραγμάτευσης». Με στόχο «την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης», ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, αφού, όπως προειδοποίησε, «αν δεν τελειώσει η λιτότητα, θα τελειώσει η δημοκρατία».
Για την επόμενη των εκλογών, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε: «Θα πορευτούμε, όπως πορευτήκαμε μέχρι σήμερα. Ποτέ δεν θα κρυφτούμε από το λαό. Μόνο μας όπλο η εμπιστοσύνη σας. Στις 25 Γενάρη μπαίνουν οι τίτλοι τέλους σε ένα σύστημα μίζας και διαφθοράς. Δεν ήμασταν ποτέ σαν κι αυτούς, δεν θα γίνουμε ποτέ σαν κι αυτούς. Σας καλούμε να είστε δίπλα μας σ’ αυτές τις συγκρούσεις με το χθες, που μας οδήγησε στην καταστροφή. Να μας κρίνεται αυστηρά και να μας ελέγχεται, αν πάμε κόντρα στις διακηρύξεις μας...»
«Τελείωσαν οι ώρες του Σαμαρά…»
«Η μόνη απειλή για τις καταθέσεις είναι η επανεκλογή του Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε με νόημα. Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για έλλειψη επιχειρημάτων και για φόβο : «Ο πρωθυπουργός δεν δέχτηκε να μιλήσει στο φως των προβολέων. Προτίμησε να μιλήσει σε δημοσιογράφους - γλάστρες, σε στημένες συνεντεύξεις. Δεν έχει επιχειρήματα, φοβάται τον κόσμο. Όμως, τελείωσαν οι ώρες του», υποστήριξε.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και πάλι από το λαό να εξασφαλίσει με την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοδυναμία:
"Θέλουμε την πρώτη μας ευκαιρία. Και την θέλουμε όλη. Είμαστε μισό βήμα από την αυτοδυναμία. Που δεν θα είναι αλαζονεία. Δεν θα είναι ανάθεση. Θα είναι ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας"
Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών την εγγύηση των καταθέσεων, την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ με Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, την παύση πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας και το τέλος της διαπλοκής.



Στο 6,7% η διαφορά…


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ
ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Ο τηλεπορδαs προεδροs του ΛΑΟΣ εδωσε γραμμη στο κομμα του να στηριχθει''μονοκουκι''η υποψηφια με το Συριζα Ρενα Δουρου μαλιστα ο προεδροs του ΛΑΟΣ γνωστοποιησε την αποφαση του στον αλεξη τσιπρα οταν οι δυο ανδρεs συναντηθηκαν τυχαια σε αεροπλανο προs την θεσ/νικη με τον προεδρο του συριζα να απαντα με ενα χαμογελο!!!!!!!!Για τον τσιπρα ειπε παρομοιαζονταs τον με λαστεξ εχει ολα τα εχεγγυα να γινει πρωθυπουργοs ειναι υπακουοs και προσαρμοστικοs ειναι σαν το λαστεξ!!!!!Ο εκπροσωποs τυπου του ΛΑΟΣ Κωσταs Αιβαλιωτηs ειπε ο προεδροs του ΛΑΟΣ θα ψηφισει για προεδρο τηs Κομισιον τον Αλεξη Τσιπρα γιατι ειμαστε εθνικιστεσ και μπατριωτεσ!!!!!Μπουρδοκλανωτουμπασ κωλωτουμπαs offshore la pipilasion kokkinoy

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ..ΝΔ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ......
ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...