Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ανησυχία για το αδιάβλητο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις Βορίδη.



Όταν θα το καταλάβετε θα είναι αργά .Υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον αριβίστα Βορίδη . Η ακροδεξιά έχει ποιο μακρόπνοο σχέδιο για να πάρει την εξουσία στην Ελλάδα. Απλά ο Βοριδης είναι ένα από τα όργανα, όπως είναι και ο Σαμαράς. Εάν βάλουν τον Σαμαρισκο να κάνει συμμαχία με τον Σύριζα να ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να βγει μετά η ακροδεξιά στην εξουσία με αντίπαλο άκαπνο δήθεν δέος την ακροαριστερά, και που οι πολιτικοί τίτλοι είναι άνευ σημασίας .Θεωρείτε τυχαίο ότι είναι υποψήφιοι ο γραφικός Άδωνης, ο χαζοχαρούμενος αλλά «σημαία» του ναζιστικού χώρου Πλεύρης, ταυτόχρονα με την ξεβράκωτη Δουνια και την βυζαρου  Γκερεκου; Aρτος και θεάματα και από, πολιτική… ΦΟΛΑ στον σκύλο του …ΕΑΤ-EΣΑ.

Δεν θα πάμε σε αυτούς που λένε ότι προηγούνται οι Δένδιας Βαρβιτσιώτης Χατζηδάκης ,Μητσοτάκης και λοιποί υπηρέτες των εβραιοεπικυρίαρχων γιατί είναι απλά …πιόνια στην μεγάλη ναζιστική σκακιέρα. Το παράδοξο είναι η μεγάλη συμμαχία των Εβραίων και των ….κατασκευαστών φούρνων που τους έκαψαν. Μάλλον οι εβραίοι  έκαναν ανακατάληψη  της Γερμανίας από την πίσω πόρτα   .  . .   

Η φράση του Μ. Βορίδη "Δε θα παραδοθεί η χώρα στην Αριστερά ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε" βάζει "φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό, έξι μέρες πριν από τις εκλογές με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει στοιχεία για τους εκλογικούς καταλόγους και από την άλλη η Ρωσία να στέλνει παρατηρητές.

Πηγές από την Μόσχα αναφέρουν ότι το ρωσικό ΥΠΕΞ θα στέλνει παρατηρητές προς έλεγχο του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασία και του αποτελέσματος των εκλογών, μετά και την δήλωση αυτή του Μ. Βορίδη.

Άλλωστε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην αίτησή του "ως γνωστόν – ακόμα και τα καλύτερα προστατευμένα ηλεκτρονικά συστήματα είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο είτε ακούσιων είτε εκούσιων και κακόβουλων παρεμβολών, με προφανείς συνέπειες στο κύρος της εκλογικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...