Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μενεγάκη : Επιτέλους …γέννησε το Πανταζοπουλάκι..



Για να γελάσουμε και λίγο…. 
Σε σίριαλ εξελίχθηκε η γέννα της Ελένης Μενεγάκη, με τις πληροφορίες να θέλουν την παρουσιάστρια να… γεννά σχεδόν κάθε μέρα, αφού το τέταρτο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον επί χρόνια γκομενο της, Ματέο Παντζόπουλο φαινόταν …..αναποφάσιστος.....
Σημειώνεται πως η 45χρονη εθνική παρουσιάστρια έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο -με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2010- τον 13χρονο Αγγελο, την 10χρονη Λάουρα και την επτάχρονη Βαλέρια.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι την περασμένη Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη είχε απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν να είχε γεννήσει με μια ανάρτηση στο Twitter.

«Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας αλλά δεν έχω γεννήσει ακόμα», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό η παρουσιάστρια.

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί τώρα στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ, όπου η Ελένη Μενεγάκη γέννησε παραδοσιακά, ενώ από την αναστάτωση δεν λείπουν πλήθος δημοσιογράφων και παπαράτσι που σπεύδουν για το πολυπόθητο πλάνο.
Η 45χρονη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να γεννήσει με καισαρική τομή, παρά το άγχος, που ομολογουμένως είχε, όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της, κυρίως λόγω της μεγάλης ηλικίας της.
Σημειώνεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά, που η Ελένη Μενεγάκη γέννησε με καισαρική τομή, καθώς έχει επιλέξει την ίδια διαδικασία και παλαιότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...