Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Δηλαδή θέλατε σοβαρότητα από τον… Λεβέντη;



Aυτος φταίει η εσείς που πιστέψατε στο σοβαρό προφίλ που του έφτιαξαν τα βοθροκάναλα. Ο άνθρωπος είναι μακράν ο ποιο γελοίος πολιτικός .

Απίστευτος υποκριτής ο Λεβέντης και η παρέα των βουλευτών του! Αυτή δεν είναι Ένωση Κεντρώων, αλλά Ένωση Ιδιοκτητών Πολυτελών Αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός Βασίλης Λεβέντης έκανε παρατηρήσεις σε δημοσιογράφο εφημερίδας που απεκάλυψε την καμουφλαρισμένη Πόρσε του ψεύτη βουλευτή-είχε πει ότι την πούλησε.
Την αποκαλούμε καμουφλαρισμένη για σύμφωνα με πληροφορίες λείπει η λάμπα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την θέση που στεγάζει την Πόρσε (αλλά και την SLK που είναι παρκαρισμένη δίπλα της). Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τόσο η SLK όσο και η Πόρσε ανήκουν στον ίδιο βουλευτή.
Τον Δημήτρη Καβαδέλλα της Ένωσης Κεντρώων, που έγινε γνωστός ότι για το κοινοβουλευτικό του έργο αλλά για τα πολυτελή αυτοκίνητα που έκρυψε στο 5ο γκαράζ της Βουλής.
Έρχεται λοιπόν ο υποκριτής Βασίλης Λεβέντης, ο αρχηγός του, και ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές στην αυλή του, όταν κόπτεται δήθεν για τις προκλητικές αμοιβές των βουλευτών και τα προνόμιά τους… Ντροπή σας!
skeftomasteellhnika.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...