Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πάμε στην δραχμή μας , και να πάει να γαμηθεί όλο το ευρω-αδελφάτο.



Ελάχιστες πιθανότητες στο να κλείσει άμεσα η συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της άμεσα, τουλάχιστον δηλαδή πριν από το Πάσχα όπως ήλπιζε η δήθεν κυβέρνηση «βλέπει» το πρακτορείο Reuters.
Σε σημερινό δημοσίευμά του, με αφορμή τον νέο γύρο επαφών που ξεκίνησε σήμερα, αναφέρει ότι «ο Τσίπρας αρχικά ήλπιζε να επιτευχθεί μια συμφωνία πριν το Ορθόδοξο Πάσχα της 1ης Μαΐου. Αλλά οι πιθανότητες για μια συμφωνία αυτή την εβδομάδα είναι ελάχιστες».
Σημειώνει πάντως ότι «εάν υπάρξει συμφωνία οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών θα μπορούσαν να συναντηθούν την Πέμπτη για να αξιολογήσουν την πρόοδο που έχει γίνει».
Το Reuters τονίζει ακόμη ότι η Ελλάδα χρειάζεται τα χρήματα που θα αποδεσμευθούν σε περίπτωση συμφωνίας, προκειμένου να αποπληρώσει δάνεια του ΔΝΤ, ομόλογα της ΕΚΤ που λήγουν τον Ιούλιο και ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά η εύρεση επιπλέον περικοπών- ακόμη και «έκτακτων»- θα είναι δύσκολη για την κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «εύθραυστη» κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Ελλάδας και των διεθνών πιστωτών, αυτήν την εβδομάδα, για να συζητήσουν σχετικά με την πρόοδο της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων δήλωσε σήμερα ο αρχιναζί  Σόιμπλε
«Δεν ξέρω αν θα συναντηθούμε την Πέμπτη. Ακόμη εργαζόμαστε επ’αυτού», σημείωσε κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης στο Βερολίνο, όπως μεταδίδει το Reuters.
Στο μεταξύ η αγάμητη  εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ανίκα Μπράιντχαρτ σημείωσε ότι αυτό αποτελεί απόφαση της αδελφής  Γερούν Ντάισελμπλουμ και απέφυγε να σχολιάσει για το πακέτο των προληπτικών μέτρων.
«Η διεξαγωγή Eurogroup την Πέμπτη, αποτελεί απόφαση του γκόμενου του. Όπως είπε ο επικεφαλής των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης, εάν υπάρξει επαρκής πρόοδος θα πραγματοποιηθεί το Eurogroup», είπε η Μπράιντχαρτ και πρόσθεσε ότι «οι επικεφαλής των θεσμών επέστρεψαν στην Αθήνα με στόχο να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν».
Όσο αφορά στα προληπτικά μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ που ζήτησε το Eurogroup από την Ελλάδα, επανέλαβε ότι θα πρέπει να λειτουργεί ως δίχτυ ασφαλείας για τους πιστωτές και τόνισε ότι «είναι πρόωρο να σχολιάσω τις συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών σχετικά με τη δέσμη των προληπτικών μέτρων».


Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι παίζουν παιχνίδια σε πλήρη συνεργασία με τα βρώμικα Μ.Μ.Ε για να εισπράξουν και άλλα επονείδιστα μέτρα για τους πολίτες , και την τελευταία στιγμή θα συμφωνήσουν . Έχουμε όμως τόσο μαλάκες και δούλους πολιτικούς που δεν το καταλαβαίνουν . Χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει η κωλοΕυρωπη τους.


Από τη στιγμή που το έλλειμμα στον ισολογισμό του 2015 (EUROSTAT) φτάνει τα 7.2 % του ΑΕΠ δηλαδή 12,8 δις ευρώ λείπουν από το ταμείο και δεδομένου ότι δεν έχει ακόμη περάσει την αξιολόγηση η Ελλάδα τα 9 δις ευρώ (5.4 δις κανονικό πακέτο +3.6 δις προληπτικό) που ζητούν οι δανειστές μας φαίνεται ένας πολύ “μικρός” αριθμός. Τα έξτρα μέτρα πρέπει να είναι τουλάχιστο άλλα 3 δις ευρώ μέσα στο 2016. Σύνολο 12 δις ευρώ. Για το 2018 έχει πολύ δρόμο ακόμη. Αυτούς πιστεύετε; Αυτούς και τους “υπαλλήλους” τους; Αυτοί είναι ψεύτες. Ακόμη τους ακούτε;
Τα ΜΜΕ  της αιώνιας διαπλοκής μπέρδεψαν εξεπίτηδες το δημοσιονομικό έλλειμμα (έσοδα-έξοδα) με το έλλειμμα στον ισολογισμό (7,2%) του προϋπολογισμού, που είναι το πιο σημαντικό και άμεσα δημόσια προσβάσιμο νούμερο, για να μπορούν να μιλήσουν για “νίκη” της κυβέρνησης και να περάσουν με ψέματα το Μνημόνιο 4.
Πλάτη σε αυτό έβαλαν εκτός από τα φίλα προσκείμενα στη κυβέρνηση ΜΜΕ και μερικά από τα ΜΜΕ του εξωτερικού που έχουν ρίξει δίχτυα στην Ελλάδα  και μοιράζουν το σανό στα πρόβατα. Μιλάμε για διεθνή διαπλοκή.
Δεν πρέπει συνεπώς να σας ξενίζουν κινήσεις άλλων χωρών στον Ελληνικό χώρο. Η χώρα ξεπουλιέται. Επιστρέφει στο παρελθόν και στις κηδεμονίες που υπήρχαν.
 




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπλοφα ειναι οπως το εγραψες.
"Θα σας παρουν και τη σταχτη απο τη φωτια"

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί ούτε μαλάκες ούτε δούλοι είναι ίχνος.

8,000 € κατά ελάχιστο "τσεπώνουν" κάθε μήνα.

Ας όψονται οι τηλεορασιόπληκτοι φτωχοποιημένοι πολίτες που τους ψηφίζουν «δημοκρατικά» πάντα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...