Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Δεν μένει καμία «γκόμενα» αβόλευτη.




Το σερί των διορισμών φίλων και ημετέρων της κυβέρνησης σε καίριες θέσεις του δημόσιου βίου και των οργανισμών του συνεχίζει ακατάπαυστα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια «νέα περίπτωση Καρανίκα», με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά πηγάζει από το …φιλικό περιβάλλον των ΑΝΕΛ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ και έχει περισσότερη οσμή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ και ύποπτων οικονομικών δοσοληψιών. 
Σύμφωνα με δημοσίευση σε σχετικό ΦΕΚ, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά προσέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη θέση της επικεφαλής του Πολιτικού της γραφείου και εν συνεχεία (!) στη θέση της αντιπροέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) την φίλη και μυστικοσύμβουλο της, Αγγελική Χονδροματίδου. 
Οι δύο γυναίκες διατηρούν φιλική σχέση πολλών ετών και ουσιαστικά η Χονδροματίδου είναι η «εξ απορρήτων» της Κουντουρά. Η Αγγελική Χονδροματίδου, επικοινωνιολόγος στο επάγγελμα, που διατηρεί και δική της διαφημιστική εταιρεία ονόματι Cellworks, διορίστηκε διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της Κουντουρά, αν και έχει πτυχίο Λυκείου και όχι ΑΕΙ!
Η Χονδροματίδου είναι γνωστή στον ευρύτερο πολιτικό βίο, ως πρώην σύζυγος του Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Εμπλέκεται σε σωρεία περίεργων υποθέσεων κατά το παρελθόν, ενώ φήμες την φέρουν ακόμα και σήμερα να λειτουργεί με αδιαφανή τρόπο παρεμβαίνοντας στο έργο υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να εξυπηρετήσει δικά της συμφέροντα που σχετίζονται με το το εγχώριο τουριστικό προϊόν.  
Κατά το πρόσφατο παρελθόν, το όνομα της έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο ΜΚΟ, καθώς είχε δημιουργήσει πριν από μερικά χρόνια μαζί με την ηθοποιό Ζέτα Δούκα και διάφορους άλλους την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΝΑΣΑ» που αυτοπροσδιορίζεται ως «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ», ήτοι από ανορεξία.
Η εν λόγω ΜΚΟ έχει ενταχθεί από το 2012 σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 και έλαβε το ποσό των 550.000 ευρώ (!!!) για τη κοινοτική δράση με αντικείμενο «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΡΟΦΗΣ» με κωδικό MIS 381383. Ποιες δράσεις έγιναν από την «ΑΝΑΣΑ», μένει να μας πει η κα Χονδροματίδου…
Τέλος, ένα ακόμα ύποπτο σημείο που σηκώνει διερεύνηση είναι κατά πόσο η Αγγελική Χονδροματίδου που όπως δηλώνει στο προσωπικό της blog είναι μέτοχος της εταιρείας Ell Goods (Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες branding, promotion και export services) αξιοποιεί τη σημερινή της θέση στον ΕΟΤ για να προωθήσει τα συμφέροντα της εταιρείας της. Η Ell Goods όπως λέει στο site της (http://www.ellgoods.gr/) παρέχει στον Έλληνα Παραγωγό Ολοκληρωμένες και Αξιόπιστες Υπηρεσίες Εξαγωγών, από το Α ως το Ω, κυρίως στο χώρο των τροφίμων και διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της ένα Δίκτυο Αξιόπιστων Διεθνών Αγοραστών…
Τα ερωτήματα επομένως πολλά για τα κριτήρια αξιοσύνης της συγκεκριμένης πρόσληψης που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της Έλενας Κουντουρά…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...