Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.

Προαγωγή και µάλιστα στο γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, παίρνει η άλλοτε «d.j.» του ΟΑΣΑ. Η Βέρθα Ευθυµιάδου είχε απασχολήσει τον περασµένο Οκτώβριο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχιµόνο, αφού είχε πάρει µε απευθείας ανάθεση τη µουσική επιµέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαµβάνοντας παράλληλα αποδοχές της τάξεως των 3.900 ευρώ για το διάστηµα Οκτωβρίου – ∆εκεµβρίου 2016. Μερικούς µήνες αργότερα και συγκεκριµένα στις 10 Ιουλίου η κ. Ευθυµιάδου διορίζεται σε θέση µετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. 
Eχετε την γνώμη ότι θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τους αριστερούληδες; Eχουν ξεκωλωθεί να διορίζουν. Όσο εύκολα θα ξεμπερδέψει ο Κούλης με τους μπουμπουκοΒορίδηδες, άλλο τόσο εύκολα θα ξεμπερδέψουμε εμείς από τον Τσίπρα. Ήδη οι αερομεταφερόμενοι φασίστες έχουν δημιουργήσει το δικό τους κιόσκι και μάλιστα πολύ δυνατό.

Καμμένος: Γιατί δεν παρενέβη εισαγγελέας για την Συριζαία που «πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια»;

Γιατί είσαι μαλάκας και στηρίζεις αυτούς που καταγγέλλεις. Όταν θα παρέμβει για την δική σου off shore που έχεις στην Κύπρο τότε θα πούμε πως είναι μια καλή αρχή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΛΑΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;; ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!
ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !! ΙΔΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ . ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ....
ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι ή πορεία τής χώρας από τό 67 έως τό 73 επί Γεωργίου Παπαδοπούλου είχε θετικό πρόσημο. Τού σκάρωσαν τό Πολυτεχνίο μέ 5.000 0 8.000 πρακτορες συμπεριλαμβανωμένων στόν αριθμό καί αφελών φοιτητών , όχι παραπάνω .(πόρισμα Τσεβά). Φέρανε τόν Ιωαννίδη γιά νά ρίξει τόν Μακάριο στήν Κύπρο καί νά γίνει ή Τούρκικη εισβολή , βάση τού σχεδίου Κίσσιγκερ. Τό ίδιο σχέδιο προέβλεπε τήν πτώση τού Ιωαννίδη καί τήν εγκατάσταση τών πολιτικών - ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ (Μεταπολίτευση....).
Από τότε τά πράγματα είναι δρομολογημένα καί αυστηρά επιτηρούμενα από τού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ !!! Οτι συμβαίνει από τό 74 ώς σήμερα στήν Ελλάδα είναι Κύριοι καί Κυρίες καλά σχεδιασμένο καί επιτηρούμενον !!!
Θά συμφωνίσω μέ τόν πρώτο σχολιογράφο ότι μόνο μέ μιά επανάσταση τού Ελληνικού λαού θά φύγουν !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...