Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Πάμε για εκλογές σίγουρα το 2018.



Ο Τσίπρας κλείνει και το Σκοπιανό. Ήταν η τελευταία εκκρεμότητα του.Παμε φουλ για….Νέα Μακεδονία.

Είναι σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό θα πουν, διότι έχει το ΝΕΑ..

Έτοιμο το σκηνικό για την κατεπείγουσα εξεύρεση λύσης για το σκοπιανό (ότι και να γίνει)  σύμφωνα με Αμερικανό επίσημο αξιωματούχο . Ο Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν άλλα σχέδια αναζήτησης για το θέμα της ονομασίας , επειδή ο Λευκός Οίκος που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα ζητήματα αυτά δεν έχει σχέδιο Β » . Ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών Χόιτ Μπράιαν Γιέ δήλωσε : « πιστεύω ότι  Αθήνα και  Σκόπια έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να λύσουν το θέμα του ονόματος εντός του  2018. Η ικανή ηγεσία και οι πρόθυμες κινήσεις που εκδηλώθηκαν πρόσφατα από τις δύο κυβερνήσεις για το θέμα αυτό είναι ενθαρρυντικές». Σύμφωνα με τον ίδιο, η στάση που τηρεί ο σκοπιανός πρωθυπουργός, ειδικά όσον αφορά τη βελτίωση των σχέσεων με τους Έλληνες γείτονες είναι κομβική . Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δήλωσε με την σειρά του πως νιώθει αισιόδοξος τόσο λόγω της καλής προετοιμασίας από πλευράς της κυβέρνησής του, όσο και από αυτό που αισθάνεται  εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, από τις συναντήσεις του  με τον Ν. Κοτζιά αλλά και από τη συζήτηση που είχε με τον Α. Τσίπρα και τους Έλληνες πολιτικούς ». Οι δηλώσεις αυτές ¨του Σκοπιανού ηγέτη  είναι άκρως «πονηρές και σε καμία περίπτωση δεν εμπεριέχουν αλήθεια παρά μόνο βιασύνη για είσοδο στο ΝΑΤΟ.
ΟΙ ΗΠΑ του έχουν τονίσει ότι προέχει η άμεση είσοδο της χώρας στην συμμαχία για αυτό και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν «ψευτο-εθνικισμούς» πρέπει να εξαφανιστούν από το προσκήνιο… προσωρινά τουλάχιστον.
 «Εάν η σκοπιανή κυβέρνηση  παραιτηθεί από το δικαίωμα να είναι ο μόνος κληρονόμος του Μ. Αλεξάνδρου , τότε θα είμαι ο πρώτος που θα σπεύσει να εγγυηθεί η Ελλάδα την αναπτυξιακή προοπτική και την ασφάλεια αυτής της Γείτονος χώρας». Το 2018 θα είναι ένα έτος που θα μπορούσαμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα χρόνιο πρόβλημα είχε πει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», και ο Ζάεβ στη συνέντευξη του ,  υπογράμμισε  πως «εγώ εκ μέρους της κυβέρνησης παραιτούμαι από το να θεωρώ την “Μακεδονία” τον μοναδικό κληρονόμο του Μ.Αλεξάνδρου , που έφθασε στην Ινδία , στην Περσία…».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέος Βασιλιάς των Καζίνο είναι ο Al6s Eβαλε όλη την Ελλάδα να περιμένει στην ουρά για να δει αν κέρδισε στη λοταρία του υπ. Οικονομικών τα δικά του λεφτά. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν εξευτελίστηκαν τόσο με την θέλησή τους οι ανόητοι φορολογούμενοι. Και κερατάδες και δαρμένοι.

Ανώνυμος είπε...

η Μακεδονια ειναι μια και ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ οι προδοτες πολιτικοι στο Γουδι.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε το ζήτημα του ονόματος της γείτονας χώρας θα λυθεί ούτε θα πάμε σε εκλογές το 2018. Για λύσεις πακέτο στα εκκρεμή εθνικά θέματα βλέπω από το 2019 και μετά. Εκλογές 2019 μη σου πω Μάρτιο 2020 αν μπλέξουμε σε πολεμικό επεισόδιο τύπου Υμίων με την Τουρκία με πιθανή επιστράτευση για φύλαξη συνόρων. Αυτό νομίζω πως θα γίνει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...