Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Τα πάντα όλα θα γίνουν, σας αρέσει δεν σας αρέσει, αφού το αποφάσισε το ζαβό.



Και τους μουφτήδες θα εκλεγούν οι Τούρκοι ,και τα Σκόπια θα τα λένε Μακεδονία και κάτι, και η συνθήκη της Λοζάνης θα αναθεωρηθεί και τα πάντα όλα θα γίνουν, και τον σκασμό θα βγάλουν σχεδόν όλοι, όπως βγάζουν για τις συνήθεις πλέον αφήξεις λαθρομεταναστών.  
Συνολικά 1.265 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου τις πρώτες δυο εβδομάδες του Δεκεμβρίου κι αυτό παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα του μήνα.
Συγκεκριμένα στη Λέσβο πέρασαν 600 άτομα, στη Χίο 460 και στη Σάμο 507. 

Τσίπρας: Θα αλλάξουμε τρόπο εκλογής αρχιμουφτή, όχι όμως επειδή το ζήτησε ο Ερντογάν | Φράγκος: Να µην αγγίξουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

«Η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης απευθύνθηκε τρεις φορές στα τοπικά πρωτοδικεία και ζητούσε να ονομάζεται όχι μουσουλμανική μειονότητα αλλά τουρκική. Τα πρωτοδικεία της Θράκης έβγαζαν απόφαση ότι δεν είναι έγκυρος ο τίτλος τουρκική μειονότητα. Προσέφυγαν λοιπόν στον Άρειο Πάγο, ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο σκοπός να θέλει να ονομαστεί τουρκική αντί για μουσουλμανική είναι παράνομος.

Στη συνέχεια οι μειονοτικοί απευθύνθηκαν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αυτά καταδίκασαν τελικά την Ελλάδα, επικαλούμενα ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μπορεί πια να ονομάζεται τουρκική, νόμιμα, αφού τους έδωσε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.»

Τι έκανε ο ανεκδιήγητος  υπουργός ευρω-δικαιοσύνης Κοντονής; Περνάει αμέσως μια διάταξη στον κώδικα πολιτικής δικονομίας ότι αποτελεί λόγο αναψηλάφησης μιας απόφασης αμετάκλητης, τυχόν αντίθετη κρίση του δικαστηρίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Γι αυτό λοιπόν το λόγο και ο Ερντογάν στην πρόσφατη επίσκεψή του μιλούσε τόσο σθεναρά για τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας την οποία καλούσε τουρκική. Το ήξερε και η ελληνική κυβέρνηση αφού ήξερε τις αποφάσεις του Στρασβούργου.



Κ.Γαβρόγλου : Ανακάλυψε «ασυμμετρία» στην Συνθήκη της Λωζάνης

 

Oλες αυτές οι φιλοτουρκικές κινήσεις είναι το αποτέλεσμα της κουβέντας του Ερντογάν για τους "3+1 βουλευτές" του.
Δηλαδή είπε  ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Πάκη Παυλόπουλο και στον  Τσίπρα μέσα στην Αθήνα, ότι θα τους ρίξει τη κυβέρνηση και τότε αμέσως όλοι συμφώνησαν:
1.   ότι η συνθήκη της Λωζάννης μπορεί να ερμηνευθεί αλλιώς (Πάκης Παυλόπουλους)
2.   ότι η συνθήκη της Λωζάννης μπορεί να υποστεί αναβάθμιση (Τσίπρας. γνωστός και ως “Αλ6ς”)
3.   ότι χρειάζεται “συμμετρία” στο θέμα του Μουφτή (λες και ο Πατριάρχης στην Κων-πολη κάνει το δικαστή), ένα θέμα που ανακινήθηκε από τον Τουρκοθρεμένο Γαβρόγλου, μέλος του ιδρύματος Λάτση, στον οποίο ως γνωστό δωρίστηκε το Ελληνικό ενώ όσα κοιτάσματα προκηρύσσονται μπαίνουν το ένα μετά το άλλο υπό την εποπτεία του. Όσο για τον Κοτζιά; είναι καλός για να καθαρίζει αιγυπτιακά κρεμμύδια.
4.   Όλα γίνονται σε βήματα για να μή φαίνεται το σχέδιο. Πρώτα η Λωζάνη μετά η Τουρκική Ένωση Ξάνθης, μετά ο Μουφτής. 



Παραδέχεται δηλαδή ότι του το ζήτησε ο σουλτάνος. Μήπως του ζήτησε και νησιά και θα του τα δώσει αλλά όχι γιατί του τα ζήτησε ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτο το τσολι ο γαβρογλου τι δουλεια εχει και παιρνει θεση υπερ της εκλογης των μουφτηδων? την τουρκια υπηρετει 'η την Ελλαδα?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...