Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Kαλά όλοι, αλλά και οι Βούλγαροι; Oι επόμενοι θα είναι οι….Αλβανοί.Μετά τους Γερμανούς, τους Ιταλούς, τους Βέλγους, τους Αυστριακούς και τους Ελβετούς μας «κράζουν» και οι Βούλγαροι. Η Βουλγαρία φαίνεται ότι προστίθεται στον κατάλογο των χωρών που “ξεψαχνίζουν” τους Έλληνες που προσγειώνονται στο έδαφός τους. Η γειτονική χώρα είναι βέβαια εκτός Σένγκεν, όμως μέχρι πρότινος οι Έλληνες περνούσαν με μια τυπική επίδειξη του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς τους.
Τα πράγματα άλλαξαν και μετά τους Γερμανούς, τους Ιταλούς, τους Βέλγους, τους Αυστριακούς και τους Ελβετούς, πλέον και οι Βούλγαροι κοιτάζουν και ξανακοιτάζουν τα πιστοποιητικά έγγραφα των Ελλήνων επιβατών προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο παράτυπων μεταναστών. Λησμονούν, φαίνεται, ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων ταξιδεύουν στη Βουλγαρία το κάνουν για επιχειρηματικούς λόγους, αφού χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί εκεί, ενισχύοντας μάλιστα την οικονομία της χώρας τους.
Η Βουλγαρία φαντάζει ως φορολογικός “παράδεισος” σε σύγκριση με την αντίστοιχη ελληνική πραγματικότητα, δεν είναι όμως στις πρώτες επιλογές όσων θέλουν να μεταναστεύσουν. «Ουρές» Ελλήνων επιβατών στο αεροδρόμιο της Σόφιας την περασμένη Παρασκευή.

Επιβάτης που ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα από Αθήνα για Βουλγαρία, περίγραψε την ταλαιπωρία που υπέστη επί μιάμιση ώρα στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

“Για πρώτη και ελπίζω τελευταία φορά, ένιωσα τόσο μειονεκτικά ως Έλληνας. Επί μιάμιση ώρα ήμασταν στημένοι στην αναμονή για έλεγχο. Μάλιστα επειδή η δική μου ταυτότητα ήταν λίγο φθαρμένη, όπως και ορισμένων ακόμη, χρειάστηκε να περιμένουμε άλλη μισή ώρα για περαιτέρω έλεγχο. Μία Ελληνίδα που ταξιδεύει συχνά, μου είπε ότι αυτό γίνεται μόνο στους Έλληνες” ήταν η μαρτυρία του κ. Χρήστου Κόκκαλη. «Για πρώτη και ελπίζω τελευταία φορά, ένιωσα τόσο μειονεκτικά ως Έλληνας» λέει ο κ. Χρήστος Κόκκαλης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΙΖΕΣ ΣΕΝΓΚΕΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΟΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ !!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...