Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

«Το κέντρο του κόσμου».



Αναφορικά με την κριτική που εκφράζει η αντιπολίτευση για το σχέδιο της κυβέρνησης για το λαθρομεταναστευτικό, ο κ. Θεοδωρικάκος σχολίασε ότι η αντιπολίτευση πρέπει να μάθει ότι η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα και συμπλήρωσε ότι η χώρα πληρώνει τις συνήθειες που έχουν αποκτήσει όλη επί χρόνια σε αυτό το ζήτημα. «Φυλακή δεν είναι να έχεις σοβαρό κράτος. Ας μας πει η αντιπολίτευση σε ποια χώρα του κόσμου επιτρέπεται να μπαίνει όποιος θέλει, χωρίς άδεια, παρανόμως, και να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στη χώρα αυτή; Αν κάποιος πάει παρανόμως στις ΗΠΑ έχει τύχει να κυκλοφορεί ελεύθερος; Αν μπει κάποιος παρανόμως στη Ρωσία έχει τύχει να κυκλοφορεί ελεύθερος; Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε γιατί είναι ένα πολύ κακό παράδειγμα να κυκλοφορούν χιλιάδες άνθρωποι στο εσωτερικό της χώρας χωρίς να γνωρίζουν ποιοι είναι, από που έρχονται και τι κάνουν εδώ», σημείωσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις και τις ανησυχίες των κατοίκων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, όμως τόνισε ότι «το σχέδιο με τα κλειστά κέντρα είναι για το καλό».
«Θέλω να πω στους κατοίκους της Σάμου: Τι είναι καλύτερο; Να έχουν ένα ανοιχτό κέντρο στο οποίο μπαινοβγαίνουν ή ένα κλειστό κέντρο, φυλασσόμενο, στο οποίο θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.


80ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...