Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Γ.Ε.Σ: «Απαγορεύεται να τραγουδάτε το Μακεδονία ξακουστή»


Στο επίλεκτο και ένδοξο Σώμα των Καταδρομέων, ο πατριωτισμός, ο ενθουσιασμός, η πίστη στα εθνικά δίκαια, η φιλοπατρία, το φρόνημα και η δύναμη της ψυχής απέναντι στην παραχάραξη της ιστορίας αντί να επιβραβεύονται και να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση… τιμωρούνται!
Το πρωτοφανές στρατιωτικό γεγονός που συνέβη στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει το «Π», με πρωταγωνιστές και θύματα απλούς στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού οι οποίοι τιμωρήθηκαν αυστηρά, επειδή υπέπεσαν στο… βαρύ παράπτωμα να τραγουδήσουν το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ παρήλαυναν μπροστά στον λαό της συμπρωτεύουσας.
Εις βάρος τους διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, τιμωρήθηκαν ήδη με 20μερη φυλάκιση, και ένας από τους καταδρομείς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σκληρή ποινή, υπέβαλε ήδη την παραίτησή του από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η υπόθεση,παρά το γεγονός ότι κρατήθηκε μυστική, έχει προκαλέσει αναταραχή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, όπου ο αρχηγός αντιστράτηγος Καμπάς και οι επιτελάρχες του ασχολούνται με αυτήν, προσπαθώντας να βρουν τόπους να εκτονώσουν την κατάσταση.



 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να εκτονωσουν οι προδοτες;Αυτοι που υπακουν στα κελευσματα των "περιουσιων" και τιμωρουν τα παιδια.Δεχομαστε εναν απιστευτο,ψυχολογικο,οικονομικο και υβριδικο πολεμο.και φοβαμαι πως ειναι πολυ αργα για αντιδρασεις... Οι πορειες δε βοηθανε σε τιποτα.Δε φευγουν ετσι οι "περιουσιοι" και οι λαθρο,ουτε γλυτωσαμε την κλοπη της ιστοριας μας.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε, ερχεται η ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ, νεο κομμα.
Η ονομασία του κόμματος προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων ΛΥΣιστράτη, ΙΣΟτητα και ΛAμπιτώ…
Θα την παρω τη βρεγμενη σανιδα και θα της βαλω και λαμαρινοβιδες το βλεπω το ονειρο.

https://instanews.gr/84895/politiki/neo-komma-tha-legetai-lys-iso-la-poia-tha-einai-i-proedros.html

Ανώνυμος είπε...

"νατιβισμοs"τι ειναι που ειπε ο υιοs τηs αδερφηs του και εγγονοs του πατροs τουs στουs γαμψωμυτηδεs στο αμερικα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...