Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Γιατί δεν δηλώνουν λάθρο να σπιτωθούν;




Ζευγάρι ηλικιωμένων κοιμάται στο προαύλιο εκκλησίας στον Κεραμεικό μετά από έξωση λόγω οφειλών από ενοίκια. Εικόνες-προάγγελος των χιλιάδων εξώσεων που έρχονται την επόμενη διετία σε οικογένειες δανειοληπτών σε όλη την Ελλάδα από τους πλειστηριασμούς που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αλλά και από το "τσουνάμι" που ετοιμάζουν τράπεζες και funds !!!








ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»!



Οι αριθμοί αφορούν μόνο την περασμένη εβδομάδα. Για όσους δεν κατανοούν το μέγεθος θα αναφέρω πώς μέσα σε 7 μέρες περίπου είχαμε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ενός μεγάλου χωριού (Κεφαλοχώρι όπως λέγαμε παλιά). Αντίστοιχα 2500 χιλιάδες κάτοικοι είναι περίπου 4 οικοδομικά τετράγωνα στην Κυψέλη. 37000 που αναφέρει στα νησιά είναι μια μέσου μεγέθους πόλη στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή υπολογίζεται πώς έχουμε περίπου 800.000 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ  λαθρομετανάστες στην χώρα. Αυτό δεν περιλαμβάνει ροές προ του 2015 που δεν είχαμε συστηματική καταγραφή, όπως δεν έχουμε καταγραφή και ροών προφανώς που δεν γίνονται αντιληπτές ποτέ από τις Αρχές και είναι αρκετές (1 στις 4 υπολογίζεται).
Οι προβολές δείχνουν σύντομα πώς 1 τους 10 στην Ελλάδα θα στηρίζει την Σαρία και το δογματικό Ισλάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...