Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Την καρέκλα σου και στην...πίστα.

«Τίποτα δεν αλλάζει από τον τρόπο που λειτουργούσαμε πριν, όπως είχαμε τα ηχεία πριν, έτσι θα ακούμε μουσική και τώρα», είπε ο Παπαθανάσης αναφερόμενος στο γεγονός ότι επανέρχεται η μουσική στην εστίαση.

«Όπου λειτουργεί, θα γίνεται με τους κανόνες, δεν θα ενοχλούμε, όπου δεν πρέπει να ενοχλούμε», πρόσθεσε.

Ακόμη, όσον αφορά στην αύξηση των καλεσμένων στους γάμους και τις βαφτίσεις, από 100 σε 300 άτομα και την «επαναφορά» της μουσικής, είπε:

«Νομίζω ότι 300 άτομα είναι αρκετά σε αυτή τη φάση. Τα μέτρα και οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί. Μουσική κανονικά. Όταν λέμε μουσική, εννοούμε μουσική. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να χορέψουμε.

Τα πανηγύρια δεν αποτελούν, για παράδειγμα, θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες οι θεατές απολαμβάνουν καθιστοί τους πρωταγωνιστές. Πανηγύρια σημαίνουν χορό, βόλτα, διασκέδαση και αυθόρμητες αντιδράσεις από τον κόσμο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αν οι παρευρισκόμενοι συμμετέχουν μόνο καθιστοί.  

Social dis-dancing σε κλαμπ της Ολλανδίας - Χορεύουν καθιστοί, κρατώντας αποστάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 Γεωργιάδης: Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους, μέχρι και απολύσεις για ανεμβολίαστους

 

Λευτέρης Λαζάρου: Δεν θα διώξω πελάτη και δεν θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα αντισυνταγματικά που ακούμε κατά καιρούς από δημόσια πρόσωπα που χρησιμοποιούν το δημόσιο βήμα ποιος θα τα σταματήσει;(Δημόσιο είναι το βήμα ακόμα και των ιδιωτικών καναλιών διότι η εκπομπή του σήματος τους γίνεται κατά παραχώρηση σε κάθε ιδιωτικό σταθμό από το ίδιο το κράτος με τις αρμόδιες υπηρεσίες που διαθέτει και είναι στην διακριτική του ευχέρεια να θεσπίσει όποτε θέλει με έναν νόμο ρυθμιστικό για τα ραδιοτηλεοπτικά. Χωρία που υπάρχει και ανεξάρτητη αρχή που λειτουργεί υπό την εποπτεία του κράτους, το ΕΣΡ).

Βγαίνει ο ένας επώνυμος πετάει την σπόντα του(κοτσάνα του), να περιθάπτονται στα νοσοκομεία μόνο οι εμβολιασμένοι. Για βάστα λίγο ρε β@@μένε. Δεν πληρώνω εισφορά για ιατρική περίθαλψη που μου το κρατάνε από τον μισθό μου κάθε μήνα. Δεν είμαι Έλληνας πολίτης άρα έχω δικαίωμα στην περίθαλψη από το κράτος που διαμένω και φορολογούμαι άρα απολαμβάνω και τον αντίστοιχων οφελημάτων βάσει του Ελληνικού Συντάγματος; Ποιος είσαι εσύ ο ένας/ο κανένας, που μου λες ότι δεν δικαιούμαι περίθαλψης αν πάθω κάτι και δεν είμαι εμβολιασμένος με το εμβόλια της νέας ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ σας και πιθανόν βιονανοτεχνολογίας σας. Ποιος είσαι εσύ ο ένας/ο κανένας, που θα με υποχρεώσεις να βάλω κάτι μέσα μου, ειδικά αν εγώ δεν το θέλω; Εσύ που έχεις αυτές τις αντισυνταγματικές και φασιστικές απόψεις, όποιος και να είσαι, θα αναλλάβεις την περίθαλψή μου εφ" όρου ζωής αν το εμβόλιο που μου λες να κάνω( το κάνω τελικά γιατί θα υποχρεωθώ) Και αυτό το εμβόλιο μου προκαλέσει παρενέργειες. Θα με περιθάλψεις εφ' όρου ζωής με δικά σου αποκλειστικά έξοδα περίθαλψης και νοσηλείας. Διότι εγώ δεν έφταιγα, με είχαν υποχρεώσει με νόμο του Κράτους που τώρα είναι ανενεργό να κάνω ένα εμβόλιο που δεν ήθελα και εσύ ο νταής μου έλεγες αν δεν το κάνεις, τι θα πάθω. Αν σε βρω στο δρόμο μου τι θα πάθεις εσύ ο ένας/ο κανένας.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, ωχ ωχ ωχ, δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση ολων αυτων, εχουν τυφλωθει απο την προσχαιρη "εξουσια τους". Καποιος τρελος θα τους συναντησει στο δρομο του, αυτο δεν μπορουν να το αντιληφθουν, δεν φθανει το μυαλο τους μεχρι εκει. Νοιωθουν πανισχυροι και ατρωτοι.
Αλλα περισσοτερο, αν ημουν ενας απο αυτους, το πρωτο που θα με φοβιζε θα ηταν οι προβοκατορικες ενεργειες μεσα απο το συστημα το οποιο θα υπηρετουσα ως πιστο σκυλι.
Ουτε αυτο τους εχει περασει ως σκεψη.
Τυφλωμενοι απο το πακτωλο χρηματος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...