Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Η...πτώση.

Για γέλια και για κλάματα! Τους έπεσε ο πίνακας του Πικάσο.

 

Ο "Artfreak" κλέφτης δήλωσε ότι ήταν εθελοντής στη Βρετανική Αστυνομία

 

Μπογιατζής με δικηγόρο τον Κεχαγιόγλου είναι κάτι συνηθισμένο θα έλεγα...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην καθεστε ουτε να το κωλοβαρεσετε, ηδη πολλα απο αυτα ειναι μετρημενα στα τοπικα γεωπονικα καταστηματα. Παρτε σπορους! Δεν θα μπορουμε ουτε να ξεμυτησουμε απο τα σπιτια μας οι ανεμβολιαστοι τις επομενες μερες.
Και παρτε συγκεκριμμενους σπορους που δεν θελουν εμπειρια και γνωση και ειναι πανευκολοι στην καλλιεργεια και οικιακη παραγωγη.

Λαπαθα
Σεσκουλα
Μαρουλια
Σπανακια
Λαχανα
Κολοκυθια και κολοκυθες
Αγγουριες
Πεπονια
Μπαμιες, εδω προσοχη, οι σποροι να ειναι διετιας και πανω γιατι αν ειναι του πρωτου χρονου δεν βγαζουν ευκολα φυτα. Για καλη παραγωγη, για να τρωτε οικογενειακα καθε 4-6 μερες φυτευστε 10 φυτα, δεν πιανουν χωρο και δεν χαμπαριαζουν τιποτα. Αποστασεις μεταξυ τους 40-50 ποντους.
Καροτα, αργουν και θελουν υπομονη.
Παντζαρια
Ραδικια
Ροκα
Ηλιοσπορος, φερνει το αλογακι της Παναγιτσας, το οποιο καταβροχθιζει ολα τα εντομα που προκαλουν βλαβες στα φυτα μας και γλυτωνουμε τα επιβλαβη ραντισματα, στην πραξη!
Φασολιες, πιανουν ολοι οι σποροι πανευκολα, λαικης και συσκευασμενοι απο σουπερ μαρκετ.
Αντιδια
Αγρια και ημερα χορτα
Κιχωρια
Κοκαρι, κρεμμυδι
Ραπανακια
Σελινο, θελει λιγο ασβεστη στη ριζα του, μικρα ξερα κομματακια ασβεστη ή ενα κουταλακι νωπο φρεσκο ασβεστη σε 2 λιτρα νερο και ενα ποτισμα με αυτο, για να γινει θεριο ανημερο.
Καλαμποκι
Ζωχος
Πιπεριες Φλωρινης.

Μη βαλετε
Ντοματες αν δεν εχετε γνωση και εμπειρια, καρπουζιες, Μαιντανο, Μαραθο, αρακα, Ανιθο, Αγκιναρες, Κουνουπιδι, Μπροκολο, γογγυλια, ρεβες, σκορδα θελουν ενα ολοκληρο χρονο μεχρι να γινουν, σπορος κρεμμυδι.

Μελιτζανες ναι, αλλα δεν ειναι ο,τι πιο ευκολο μεχρι να πιασουν. Καθε τρεις τεσσερις μελιτζανες φυτευουμε ενδιαμεσα βασιλικο για να μην πικριζουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...